ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία: Πανέμορφη Τουρκάλα ηθοποιός ερωτευμένη με μπασκετμπολίστα της Εφές

Ειδύλλιο ανάμεσα σε γνωστή Τουρκάλα ηθοποιό και μπασκετμπολίστα κορυφαίας ομάδας τραβάει τα βλέμματα στην Τουρκία.

Τουρκία: Ειδύλλιο ανάμεσα στην Τουρκάλα ηθοποιό Εντά Ετζέ και μπασκετμπολίστα της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Εφές Μπουγκραχάν Τουντσέρ
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Τουρκία: Ο λόγος για την Εντά Ετζέ και τον Μπουγκραχάν Τουντσέρ με τους δύο τους να μοιράζονται ερωτικές πόζες στο διαδίκτυο, επιβεβαιώνοντας τις φήμες για το ειδύλλιο της.

Παράλληλα η 31χρονη Εντά -που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Τουρκία έχοντας παίξει σε αρκετά σήριαλ και ταινίες- έβαλε τέλος στις φήμες περί ειδυλλίου της με τον επίσης ηθοποιό Ντανίλο Ζαννά.

Οι φήμες είχαν φουντώσει όταν οι δυο τους έπαιξαν μαζί στην ταινία «Görümce» το 2016, όμως η ίδια η ξανθιά πρωταγωνίστρια ήταν κατηγορηματική.

«Δεν έχω δει τον συνάδελφό μου Danilo, έναν πολύ καλό άνθρωπο, με τον οποίο έπαιξα στην ίδια ταινία το 2016, από τότε όταν τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν. Παραπονέθηκα για τις ειδήσεις που έλεγαν “συναντιούνται συχνά”. Μην κάνετε αυτή τη δουλειά των ψεύτικων ειδήσεων . Πόσο περιττό… Αποξενώνουν τους ανθρώπους από το επάγγελμά τους», είπε.

Πλέον ο έρωτας της είναι επίσημος και αφορά τον εικονιζόμενο κύριο Μπουγκραχάν Τουντσέρ, τον 28χρονο γκαρντ της πρωταθλήτριας Ευρώπης Εφές.

Να πούμε οτι η Εντά Ετζέ, η οποία κέρδισε το κοινό με τον ρόλο της ως Yıldız Argun στη σειρά «Απαγορευμένο μήλο» που μεταδόθηκε στο FOX TV Η ηθοποιός, που είναι ένα από τα διάσημα ονόματα στην Τουρκία και χρησιμοποιεί ενεργά τον λογαριασμό της στα social media, ο οποίος αριθμεί 5,3 εκατομμύρια followers στο Instagram!

Είναι χαρακτηριστικό ότι η κοινή της φωτογραφία με τον γοητευτικό μπασκετμπολίστα έλαβε περισσότερα από 507 χιλιάδες likes σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στην ανάρτηση αυτή ο Τουντσέρ ανταποκρίθηκε με emoji καρδιά και φιλί!

Exit mobile version