ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία σεισμός: Σοκάρει ο αριθμός των πιθανόν εγκλωβισμένων ανθρώπων κάτω από τα συντρίμμια!

Δήλωση σοκ από Τούρκο καθηγητή: «Ακόμη και 100.000 άνθρωποι είναι κάτω από τα συντρίμμια του σεισμού»!
Τουρκία σεισμός: Σοκάρει ο αριθμός των πιθανόν εγκλωβισμένων ανθρώπων κάτω από τα συντρίμμια!

Τουρκία: Οσο περνούν οι μέρες το μέγεθος της καταστροφής από τους δυο γιγαντιαίους σεισμούς στην γειτονική χώρα, ολοένα και μεγαλώνει.

Στην αρχή λέγαμε για μερικές χιλιάδες νεκρούς, ενώ πλέον έχουν φτάσει σε τουλάχιστον 36 χιλιάδες καταγεγραμμένα θύματα και δυστυχώς η θλιβερή καταμέτρηση συνεχίζεται.

Τώρα έρχεται ένας τούρκος καθηγητής που εκτιμά πως τουλάχιστον 100.000 άνθρωποι βρίσκονται ακόμη θαμμένοι κάτω από τα συντρίμμια του σεισμού!

«Κάποιοι από αυτούς και σήμερα είναι ζωντανοί! Περίπου το 0,1% ή το 0.2%» ανέφερε ο καθηγητής Oβγκιούν Αχμέτ Ερτζάν
Σοκαριστικός είναι υπολογισμός του τούρκου καθηγητή γεωφυσικής, ο οποίος δήλωσε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει δώσει το κράτος, κάτω από τα συντρίμμια βρίσκονται πάνω από 100.000 κάτοικοι.

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, ο τούρκος καθηγητής Oβγκιούν Αχμέτ Ερτζάν τόνισε:

«Σύμφωνα με τα δεδομένα που έχει δώσει το κράτος για τα κτίρια που κατέρρευσαν, τον πληθυσμό κτλ., μέχρι τώρα 150.000 άνθρωποι βγήκαν κάτω από τα συντρίμμια είτε νεκροί είτε ως τραυματίες. Σήμερα τουλάχιστον 100.000 άνθρωποι βρίσκονται κάτω από τα συντρίμμια. Κάποιοι από αυτούς και σήμερα είναι ζωντανοί! Περίπου το 0,1% ή το 0.2%. Αυτό είναι σημαντικό! Από την Μαλάτεια μέχρι και το Χατάι, έστω και για μια ζωή δεν πρέπει να απομακρύνεις τα μπάζα».

Τουρκία: Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία σεισμός: Σοκάρει ο αριθμός των πιθανόν εγκλωβισμένων ανθρώπων κάτω από τα συντρίμμια!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.