Ένα λεωφορείο ανατράπηκε και συγκρούστηκε με βράχο με συνέπεια τουλάχιστον 15 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και ακόμη 27 να τραυματιστούν

Απίστευτη τραγωδία στη Βουλγαρία, όπου ένα λεωφορείο ανατράπηκε με τις επίσημες ανακοινώσεις να κάνουν λόγο για τουλάχιστον 15 νεκρούς!

Ένα τουριστικό λεωφορείο ανατράπηκε στη Βουλγαρία στο ορεινό πέρασμα Ίσκαρ Γκόργκε και συγκεκριμένα στην εθνική οδό Σόφιας-Σβόγκε, στο ύψος του Λέσκοβ Ντολ, στο βορειοδυτικά της χώρας.

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτίας, το λεωφορείο έπεσε αρχικά σε άλλα οχήματα, στη συνέχεια έφυγε από το οδόστρωμα, συγκρούστηκε με ένα βράχο και ανετράπη. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι όπως ενημέρωσε η Αστυνομία, τουλάχιστον τέσσερα αυτοκίνητα συνεθλίβησαν κατά το τρομερό περιστατικό!

Λίγο μετά τις πρώτες πληροφορίες ήρθε και η επίσημη πληροφόρηση από το δίκτυο BNT της δημόσιας τηλεόρασης. «Είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε τον θάνατο 15 ανθρώπων και τον τραυματισμό 27», ανέφερε εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και 15 ασθενοφόρα από τη Σόφια και παρακείμενες πόλεις. Δεν έχει γίνει γνωστό πόσα άτομα μετέφερε το λεωφορείο, αλλά είναι δεδομένο ότι είχε Βούλγαρους τουρίστες που πήγαιναν σε ένα μοναστήρι.

Αξίζει δε να σημειωθεί, ότι ο πρωθυπουργός της χώρας Μπόικο Μπορίσοφ κήρυξε τη Δευτέρα 27 Αυγούστου ημέρα εθνικού πένθους!