ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ: «Κανείς δεν είναι πιο πατριώτης από εμένα, τον αγαπημένο σας πρόεδρο» (pic)

Ο Ντόναλντ Τραμπ φόρεσε… μάσκα και έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα προς τον κόσμο των ΗΠΑ, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του ως «αγαπημένο πρόεδρο». Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έκανε το δικό του ξεχωριστό σχόλιο στα Social Media, αναφερόμενος στον «κινεζικό ιό» όπως τον χαρακτήρισε και φορώντας μάσκα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραμπ: «Στο τέλος θα έχω δίκιο...

Ντόναλντ Τραμπ ΗΠΑ
Συντάκτης: Μάριος Σταμπουλής Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Ντόναλντ Τραμπ φόρεσε… μάσκα και έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα προς τον κόσμο των ΗΠΑ, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του ως «αγαπημένο πρόεδρο».

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έκανε το δικό του ξεχωριστό σχόλιο στα Social Media, αναφερόμενος στον «κινεζικό ιό» όπως τον χαρακτήρισε και φορώντας μάσκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραμπ: «Στο τέλος θα έχω δίκιο για τον κορονοϊό»

Η δημοτικότητά του γνωρίζει μεγάλη κάθοδο του Δημοκρατικού υποψηφίου για τις αμερικανικές εκλογές, Τζο Μπάιντεν και ενώ έχει δεχτεί μεγάλη κριτική για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Σε σχόλιό του στο twitter, έγραψε χαρακτηριστικά: «Είμαστε ενωμένοι στην προσπάθειά μας να καταπολεμήσουμε τον αόρατο κινεζικό ιό, ενώ πολλοί άνθρωποι λένε ότι είναι πατριωτικό να φορά κανείς μάσκα, όταν δεν υπάρχει η δυνατότητα να ληφθούν οι απαραίτητες κοινωνικές αποστάσεις. Δεν υπάρχει κανείς που να είναι περισσότερο πατριώτης από εμένα, τον αγαπημένο σας πρόεδρο».

Exit mobile version