ΗΠΑ UFO

Το υπ. Άμυνας των ΗΠΑ αποχαρακτήρισε τα βίντεο που είχαν καταγραφεί το 2004 και το 2015. Το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ προχώρησε στον αποχαρακτηρισμό τριών βίντεο με συναντήσεις αμερικανικών μαχητικών με Αγνώστου Ταυτότητας Αντικείμενα (UFO) προκειμένου να επιβεβαιώσει ότι οι εικόνες είναι πραγματικές και αληθινές. Το ένα από τα βίντεο έχει καταγραφεί το 2004 και...

Το υπ. Άμυνας των ΗΠΑ αποχαρακτήρισε τα βίντεο που είχαν καταγραφεί το 2004 και το 2015.

Το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ προχώρησε στον αποχαρακτηρισμό τριών βίντεο με συναντήσεις αμερικανικών μαχητικών με Αγνώστου Ταυτότητας Αντικείμενα (UFO) προκειμένου να επιβεβαιώσει ότι οι εικόνες είναι πραγματικές και αληθινές.

Το ένα από τα βίντεο έχει καταγραφεί το 2004 και τα άλλα δύο το 2015.

Αρχικά τα βίντεο είχαν δει το φως της δημοσιότητας από την ομάδα To The Stars Academy, που έχει ιδρύσει ο πρώην τραγουδιστής των Blink-182, Τομ ΝτεΛοντζ.

Οι κρατικοί αξιωματούχοι, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του αμερικανικού Πενταγώνου έκριναν ότι τα πλάνα «δεν αποκαλύπτουν κάποιο ευαίσθητο στοιχείο ή σύστημα».

«Δίνουμε στη δημοσιότητα τα βίντεο προκειμένου να ξεκαθαρίσουμε κάθε παρανόηση σχετικά με το αν τα πλάνα είναι αληθινά ή όχι όπως και για το αν υπάρχει κάτι περισσότερο» προστίθεται στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κιμ Γιονγκ Ουν: Η μυστήρια όμορφη γυναίκα του (pics)

«Τα εναέρια φαινόμενα που έχουν καταγραφεί στα βίντεο εξακολουθούν να χαρακτηρίζονται ως “αγνώστου ταυτότητας”».

Στο πρώτο βίντεο φαίνεται ένα σκούρο κυκλικό αντικείμενο να πετάει μπροστά από ένα τζετ, στο δεύτερο καταγράφεται ένα μικρό αντικείμενο να τρέχει στο έδαφος με μοναδική ταχύτητα και στο τρίτο φαίνεται ένα κυκλικό αντικείμενο αρχικά να επιταχύνει, στη συνέχεια να επιβραδύνει και τέλος να πλησιάζει την κάμερα του πιλότου του μαχητικού.

Δείτε τα βίντεο από τις «αερομαχίες» μαχητικών και UFO με τη «βούλα» του αμερικανικού Πενταγώνου: