ΚΟΣΜΟΣ

Tρόμος στην Τουρκία από την εξέγερση των Κούρδων στο Ανατολικό Κουρδιστάν

Το σύνθημα που εμπνεύστηκε από τα γραπτά του Αμπντουλάχ Οτσαλάν, του συνιδρυτή του PKK, ο οποίος είπε ότι « μια χώρα δεν μπορεί να είναι ελεύθερη αν δεν είναι ελεύθερες οι γυναίκες».
Tρόμος στην Τουρκία από την εξέγερση των Κούρδων στο Ανατολικό Κουρδιστάν

Εξέγερση των Κούρδων στο Ανατολικό Κουρδιστάν (σ.σ. ιρανικό Κουρδιστάν) με σύνθημα «Όσο υπάρχει Κούρδος θα υπάρχει Κουρδιστάν».

Στο Μιχαμπάντ, οι ταραχές συνεχίζονται σε μεγάλη κλίμακα ενώ υπάρχουν νεκροί και τραυματίες. Ο κόσμος, σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Twitter, έκανε πορεία προς το νεκροταφείο με συνθήματα κατά του ιρανικού καθεστώτος.

Η εξέγερση και η διαμαρτυρία ενάντια στο ιρανικό καθεστώς συνεχίζεται μαζικά στο Ανατολικό Κουρδιστάν και το Ιράν.

Διαβάστε περισσότερα στο geostratigika.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Tρόμος στην Τουρκία από την εξέγερση των Κούρδων στο Ανατολικό Κουρδιστάν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.