ΚΟΣΜΟΣ

Τζέιμς Μποντ: Έκρηξη στα γυρίσματα της ταινίας (pic)

Μία έκρηξη σημειώθηκε στο στούντιο όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα του Τζέιμς Μποντ

Τζέιμς Μποντ: Έκρηξη στα γυρίσματα της ταινίας (pic)
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σε κατάσταση γυρισμάτων βρίσκεται η νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ, η οποία φαίνεται ότι έχει αρκετά προβλήματα και ατυχίες.

Συγκεκριμένα, άλλη μία σοβαρή ατυχία χτύπησε την επόμενη κινηματογραφική περιπέτεια του διάσημου πράκτορα και μένει να δούμε τι άλλο θα γίνει μέχρι να ολοκληρωθεί.

Αρχικά υπήρξε ο τραυματισμός του πρωταγωνιστή, Ντάνιελ Κρεγκ, ενώ προέκυψε και η αποχώρηση του πρώτου σκηνοθέτη, Ντάνι Μποίλ.

Από την άλλη πλευρά έχουμε συνέχεια προσθήκες και αφαιρέσεις από την ομάδων των σεναριογράφων.

Τώρα λοιπόν, όπως έγινε γνωστό, την Τρίτη έγινε έκρηξη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στα στούντιο Pinewood στο Λονδίνο με αποτέλεσμα η παραγωγή να «παγώσει» μέχρι νεωτέρας.

Μάλιστα αυτό το περιστατικό, είχε ως αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός μέλους του συνεργείου, όπως μάλιστα επιβεβαιώθηκε και από το Twitter της ταινίας.

Επίσης υπήρχαν και αρκετές υλικές ζημιές στο στούντιο, οι οποίες πρέπει να διορθωθούν για να συνεχιστούν τα γυρίσματα του Τζέιμς Μποντ.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα έχουμε επανεκκίνηση, ωστόσο ας ελπίσουμε ότι αυτή θα είναι η τελευταία ατυχία για τον «007».

Exit mobile version