MARKET

Πετσέτα γυμναστηρίου Sportime: 4 τύποι στο γυμναστήριο που σίγουρα θα έχουν ηδη την δική τους!

Πετσέτα γυμναστηρίου Sportime: Τι περιμένεις για να την κάνεις δική σου;

Πετσέτες γυμναστηρίου Sportime
Συντάκτης: Μίλτος Τσιμπούκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πετσέτα γυμναστηρίου Sportime: Τι περιμένεις για να την κάνεις δική σου;

Μπες τώρα στο νέο e- shop του Sportime και παράγγειλε ΤΩΡΑ την δική σου πετσέτα γυμναστηρίου Sportime ή πετσέτα θαλάσσης Sportime με ένα κλικ εδώ.

Και αν θες να ξέρεις, είναι τόσο κουλ οι συγκεκριμένες πετσέτες που ορίστε 4 τύποι στο γυμναστήριο που σίγουρα θα έχουν ήδη την δική τους.

Ο casual

Είχαμε μιλήσει και στο παρελθόν για τους τύπους που σίγουρα θα έρθουν να σε ρωτήσουν για την πετσέτα σου. Ε λοιπόν, ο casual είναι ο κλασικός τύπος που τώρα ξεκινάει την φάση γυμναστήριο και ψάχνει να βρει μια πετσέτα, να καλύπτει τις ανάγκες του.

Μάντεψε ποια διάλεξε!

Ο μοδάτος

Αυτός που θέλει να προσέχει το στυλ του, να είναι πάντα μέσα στη μόδα και να μην αγχώνεται για τίποτα. Ε τα πάντα για αυτόν είναι θέμα στυλ.

Οπότε διάλεξε την πιο στιλάτη πετσέτα.

Ο ήρεμος

Εκείνος που θέλει απλά να κάνει τις ασκήσεις του και να φεύγει αλλά ξέρει ταυτόχρονα ποια είναι η καλύτερη Πετσέτα της αγοράς. Οπότε η επιλογή είναι μονόδρομος!

Ο παλιός

Αυτός που έχει φάει τα γυμναστήρια με το κουτάλι . Ξέρει τι ψάχνει και που θα το βρει για αυτό επιλέγει Sportime. Όπως είδες λοιπόν όλοι επιλέγουν την πετσέτα γυμναστηρίου Sportime. Εσύ ακόμα να αποκτήσεις την δική σου.

Διαβάστε επίσης:

Πετσέτες θαλάσσης Sportime: 7 πράγματα εκτός από την αγορά τους που κάνουν το καλοκαίρι την καλύτερη εποχή του χρόνου

Exit mobile version