ΤΩΡΑ 07:30 • Αθλητικές μεταδόσεις για την Τετάρτη 3 Μαρτίου! 06:48 • Λαμία-ΠΑΟΚ: Το κανάλι του αγώνα 05:46 • Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα: Το κανάλι του αγώνα 04:59 • Μπασκόνια-Ολυμπιακός: Το κανάλι του αγώνα 03:58 • Αρναούτογλου Καιρός: Ισχυροί βοριάδες και παγετός – Ποιες περιοχές επηρεάζονται 02:48 • Εορτολόγιο Τετάρτη 3 Μαρτίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Sportime Latest News

Πείτε «αντίο» στην κακοσμία των ποδιών με τα spray κατά των οσμών της Carnation


Sportime Team

Πείτε «αντίο» στην κακοσμία των ποδιών με τα spray κατά των οσμών της Carnation


Η κακοσμία των ποδιών μπορεί να μας απασχολήσει ανά περιόδους και δεν πρέπει να αμελούμε τους λόγους που την δημιουργούν, μιας που και αυτοί κατατάσσονται στην γενικότερη περιποίηση των κάτω άκρων.

Η βασική αιτία για την κακοσμία των ποδιών, και κατ’ επέκταση των παπουτσιών, είναι ο ιδρώτας και όσα εγκλωβίζονται σε αυτόν (βλ. βακτήρια). Ο συνεχής ιδρώτας και η χρήση των ίδιων παπουτσιών που δεν έχουν προλάβει να στεγνώσουν από τον ιδρώτα, δημιουργούν το τέλειο περιβάλλον για την ανάπτυξη και των πολλαπλασιασμό των βακτηρίων, εξαιτίας των οποίων προκύπτουν οι δυσάρεστες οσμές.

Η υιοθέτηση σωστών συνηθειών καθημερινής υγιεινής μπορούν να μειώσουν το φαινόμενο και να βοηθήσουν στην εξάλειψη του. Αυτές περιλαμβάνουν καλό πλύσιμο και στέγνωμα των ποδιών, συχνή αλλαγή των καλτσών, καθώς και καλό αερισμό των υποδημάτων μας.

Για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση της κακοσμίας των ποδιών και των υποδημάτων, η Carnation Footcare προτείνει τα spray CARNATION FRESH FOOT και CARNATION FRESH SHOE.

Κακοσμία

Το Carnation Fresh Foot Spray είναι ειδικά μελετημένο για να προσφέρει τη μέγιστη προστασία από την κακοσμία των ποδιών. Εύκολο και πρακτικό στη χρήση, κρατάει τα πόδια όλη μέρα στεγνά και φρέσκα. Με ειδική μη λιπαρή υφή το Fresh Foot Spray μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, απορροφάται αμέσως και η δράση του διαρκεί όλη την ημέρα.

Το Carnation Fresh Shoe Spray είναι ειδικά μελετημένο για να προσφέρει τη μέγιστη προστασία από την ανάπτυξη μικροβίων στα παπούτσια. Εύκολο και πρακτικό στη χρήση, με δράση που διαρκεί κρατάει τα παπούτσια καθαρά χωρίς δυσάρεστες οσμές και βακτηρίδια. Έχει επίσης μη λιπαρή υφή, στεγνώνει αμέσως και κρατά το παπούτσι καθαρό και απαλλαγμένο από τα βακτήρια που δημιουργούνται από το μη αεριζόμενο περιβάλλον.

50 χρόνια η σειρά Carnation σας φροντίζει σε κάθε σας βήμα!

 

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras