ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΑΕΚ – Ζόρια: Το κανάλι της αναμέτρησης

Τη Ζόρια υποδέχεται η ΑΕΚ στην έδρα της, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Οι «κιτρινόμαυροι» θα δώσουν τα πάντα προκειμένου να πάρουν τους τρεις βαθμούς την νίκης, σε έναν όμιλο που τη χωρίζουν τρεις πόντοι από την Μπράγκα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Η ατζέντα της ημέρας (26/11) Από την άλλη η Ζόρια θέλει...
ΑΕΚ – Ζόρια: Το κανάλι της αναμέτρησης

Τη Ζόρια υποδέχεται η ΑΕΚ στην έδρα της, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα δώσουν τα πάντα προκειμένου να πάρουν τους τρεις βαθμούς την νίκης, σε έναν όμιλο που τη χωρίζουν τρεις πόντοι από την Μπράγκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Η ατζέντα της ημέρας (26/11)

Από την άλλη η Ζόρια θέλει να προκαλέσει προβλήματα στην ΑΕΚ, αν και είναι τελευταία χωρίς κανέναν βαθμό στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Όποιος θέλει να παρακολουθήσει το ΑΕΚ – Ζόρια, θα μπορεί να το κάνει από το Cosmote Sport 3HD.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ – Ζόρια: Το κανάλι της αναμέτρησης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.