ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Αθλητικές μεταδόσεις για την Τρίτη 12 Οκτωβρίου!

Αυτές είναι οι αθλητικές μεταδόσεις για την Τρίτη 12 Οκτωβρίου, με φουλ δράση και πολύ δυνατές αναμετρήσεις.
Αθλητικές μεταδόσεις για την Τρίτη 12 Οκτωβρίου!

Αρκετή η δράση στο σημερινό πρόγραμμα, για τις αθλητικές μεταδόσεις, για την Τρίτη 12 Οκτωβρίου, με ποδοσφαιρική και μπασκετική δράση.

Συγκεκριμένα, την παράσταση… κλέβουν τα έχουμε τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να υπάρχει φυσικά στο Σουηδία – Ελλάδα, σε ένα παιχνίδι «τελικός».

Για τους μπασκετικούς υπάρχουν και οι αναμετρήσεις της Euroleague, εκεί που ο Παναθηναϊκός θα κοντραριστεί με την Μπασκόνια θέλοντας να κάνει τη δεύτερη σερί του νίκη.

Παρακάτω αναλυτικά οι μεταδόσεις για την Τρίτη 12 Οκτωβρίου:

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

ΣΧΟΛΙΑ