ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός: Το κανάλι που θα δείξει το παιχνίδι – Ποιος περιγράφει

Από που μπορείτε να παρακολουθήσετε το Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός.

Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν τηλεοπτικά το Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός μπορούν να το κάνουν από το κανάλι Novasports Prime HD.
Συντάκτης: Βαγγέλης Λάσκαρης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός: Τζάμπολ στις 20:00 την Πέμπτη (9 Δεκεμβρίου 2021) για την 14η αγωνιστική της Euroleague, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να πανηγυρίσει την 10η νίκη της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Μετά το 84-87 μέσα στο Καζάν επί της Ούνικς, ο Ολυμπιακός θέλει να το ρεκόρ του στο 10-4 και να εδραιωθεί ακόμη περισσότερο στην πρώτη 4άδα της βαθμολογίας που δίνει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Στο μεταξύ  Euroleague ανακοίνωσε τα ονόματα των τριών διαιτητών της αναμέτρησης, με τους δύο εξ αυτών να έχουν σφυρίξει φέτος παιχνίδια των ελληνικών ομάδων.

Πρώτος θα είναι ο Χουάν Κάρλος Γκαρσία, με τον Ισπανό να έχει σφυρίξει τον Ολυμπιακό στην Τουρκία με την Εφές και την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Μακάμπι.

Μαζί του θα είναι ο Tούρκος Εμίν Μογκούλκοτς και ο Γάλλος Ουγκ Τεπενιέ. Ο τελευταίος ήταν μέλος της τριάδας στο Ρεάλ-Παναθηναϊκός.

Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν τηλεοπτικά το Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός μπορούν να το κάνουν από το κανάλι Novasports Prime HD.

Την περιγραφή του αγώνα θα κάνει ο δημοσιογράφος Χρήστος Καούρης.

Exit mobile version