ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Οι αθλητικές μεταδόσεις για τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου!

Αυτές είναι οι αθλητικές μεταδόσεις για τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου!
Οι αθλητικές μεταδόσεις για τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου!

Αρκετή ποδοσφαιρική δράση έχουμε και σήμερα, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, στις αθλητικές μεταδόσεις.

Συγκεκριμένα και απόψε συνεχίζονται τα προκριματικά του Euro 2024, με το Πορτογαλία – Λουξεμβούργο να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα.

Από κει και πέρα, δεν έχουμε κάτι άλλο πιο ενδιαφέρον εκτός από το Rally Acropolis, αφού και το Μουντομπάσκετ 2023 έφτασε στο τέλος του.

Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις για τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι αθλητικές μεταδόσεις για τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.