ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Οι αθλητικές μεταδόσεις για τη Δευτέρα 15 Απριλίου!

Αυτές είναι οι αθλητικές μεταδόσεις για τη Δευτέρα 15 Απριλίου!
Οι αθλητικές μεταδόσεις για τη Δευτέρα 15 Απριλίου!

Λίγα πράγματα σε σχέση με το γεμάτο Σαββατοκύριακο που περάσαμε, έχουμε σήμερα Δευτέρα 15 Απριλίου στις αθλητικές μεταδόσεις.

Στα ποδοσφαιρικά αρχικά, έχουμε τις αγωνιστικές στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να κλείνουν και πιο συγκεκριμένα σε Premier League, La Liga, Serie A και Liga Portugal.

Ενώ στο μπάσκετ που συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα, έχουμε το ντέρμπι ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός για τον έξτρα γύρο που προστέθηκε φέτος στο πρωτάθλημα της Basket League.

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε και το… μαγικό κόσμο του NBA, που και εκεί το ενδιαφέρον κορυφώνεται.

Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις για τη Δευτέρα 15 Απριλίου:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι αθλητικές μεταδόσεις για τη Δευτέρα 15 Απριλίου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.