ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Οι αθλητικές μεταδόσεις για τη Δευτέρα 22 Απριλίου!

Αυτές είναι οι αθλητικές μεταδόσεις για τη Δευτέρα 22 Απριλίου!
Οι αθλητικές μεταδόσεις για τη Δευτέρα 22 Απριλίου!

Πολύ ενδιαφέρουσες είναι οι αθλητικές μεταδόσεις, σήμερα Δευτέρα 22 Απριλίου, με το ελληνικό ενδιαφέρον να είναι έντονο.

Αρχικά όλα τα μάτια βρίσκονται πάνω στον τελικό του Youth League, εκεί που ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με τη Μίλαν, προκειμένου να κάνει την κούπα δική του.

Από κει και πέρα, έχουμε το κλείσιμο των αγωνιστικών σε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και πιο συγκεκριμένα τη Serie A, τη La Liga και την Championship.

Φυσικά δεν ξεχνάμε και το μπάσκετ, με τη Basket League να πρωταγωνιστεί και φυσικά αργά το βράδυ με τα playoffs του NBA.

Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις για τη Δευτέρα 22 Απριλίου:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι αθλητικές μεταδόσεις για τη Δευτέρα 22 Απριλίου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.