ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Οι αθλητικές μεταδόσεις για τη Δευτέρα 4 Μαρτίου!

Αυτές είναι οι αθλητικές μεταδόσεις για τη Δευτέρα 4 Μαρτίου!
Οι αθλητικές μεταδόσεις για τη Δευτέρα 4 Μαρτίου!

Μετά από μία φουλ… καυτή Κυριακή, σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου, οι αθλητικές μεταδόσεις… χαλαρώνουν για τα καλά.

Συγκεκριμένα, στα ποδοσφαιρικά έχουμε αγώνες στα κορυφαία πρωταθλήματα, που κλείνουν τις αγωνιστικές τους.

Μπάλα παίζει σε Premier League, La Liga, Serie A αλλά και στη Liga Portugal, για όσους θέλουν να περάσουν με ποδόσφαιρο τη Δευτέρα τους.

Ενώ η δράση αυξάνεται στο μπάσκετ, εκεί που το Περιστέρι υποδέχεται τον Ολυμπιακό για τη Basket League, αλλά έρχεται και το NBA αργά το βράδυ.

Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις για τη Δευτέρα 4 Μαρτίου:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι αθλητικές μεταδόσεις για τη Δευτέρα 4 Μαρτίου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.