ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Οι αθλητικές μεταδόσεις για την Κυριακή 18 Ιουνίου!

Αυτές είναι οι αθλητικές μεταδόσεις για την Κυριακή 18 Ιουνίου!
Οι αθλητικές μεταδόσεις για την Κυριακή 18 Ιουνίου!

Αρκετή δράση έχουμε σήμερα, Κυριακή 18 Ιουνίου, στις αθλητικές μεταδόσεις, με το μεγάλο βάρος να πέφτει στις Εθνικές ομάδες.

Συγκεκριμένα, έχουμε δύο αναμετρήσεις στο Nations League, με την Ολλανδία να κοντράρεται με την Ιταλία και την Ισπανία με την Κροατία.

Ακόμα έχουμε αναμετρήσεις και στη Super League 2, ενώ κάπου εκεί αλλάζουμε και πάμε στο μπάσκετ.

Εκεί έχουμε τις προσπάθειες της Εθνικής Γυναικών στο Eurobasket, αλλά δε λείπει και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός με το MotoGP να κυριαρχεί.

Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις για την Κυριακή 18 Ιουνίου:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι αθλητικές μεταδόσεις για την Κυριακή 18 Ιουνίου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.