ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Οι αθλητικές μεταδόσεις για την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου!

Αυτές είναι οι αθλητικές μεταδόσεις για την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου!
Οι αθλητικές μεταδόσεις για την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου!

Επιστροφές… καταστροφές έχουμε σήμερα, Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου, όσον αφορά πάντα τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας.

Ποδοσφαιρικά αρχικά, έχουμε λίγα πράγματα με αναμετρήσεις στο Copa Del Rey, αλλά και το Κύπελλο Πορτογαλίας και το Βελγικό πρωτάθλημα.

Το μεγάλο ενδιαφέρον όμως πάει στο μπάσκετ, εκεί που μετά το Κύπελλο Ελλάδας και τα προκριματικά του Eurobasket 2025, επιστρέφουμε στη Euroleague.

Εκεί ο Παναθηναϊκός ξεκινάει πολύ δυναμικά, αφού θα βρει απέναντι του τη Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στην Ισπανία και θα πρέπει να… χτυπήσει με όλες τις δυνάμεις του, τον αγώνα.

Φυσικά δεν ξεχνάμε αργά το βράδυ και τον… μαγικό κόσμο του NBA, που προτείνεται στους ξενύχτηδες.

Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις για την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι αθλητικές μεταδόσεις για την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.