ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Οι αθλητικές μεταδόσεις για την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου!

Αυτές είναι οι αθλητικές μεταδόσεις για την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου!
Οι αθλητικές μεταδόσεις για την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου!

Φουλ δράση έχουμε σήμερα, Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στις αθλητικές μεταδόσεις, με το Κύπελλο Ελλάδας να κλέβει την παράσταση.

Συγκεκριμένα, έχουμε τους επαναληπτικούς με το Πανσεραϊκός – ΑΕΚ και Άρης – Ολυμπιακός να ανοίγουν την… αυλαία.

Από κει και πέρα, όμως έχουμε αγωνιστική δράση και στη Bundesliga που συγκεντρώνει πολλά βλέμματα, όπως και το Κύπελλο Αγγλίας και Ισπανίας.

Τέλος πάμε στο μπάσκετ αφού έχουμε την αναμέτρηση Προμηθέας – Μπουντούτσνοστ για το Eurocup και το Μάλαγα – ΑΕΚ για το Basketball Champions League.

Βέβαια μην ξεχνάμε και τις πρώτες πρωινές ώρες, που το NBA κάνει για τα καλά την εμφάνιση του.

Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις για την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου!:

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.