ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Οι αθλητικές μεταδόσεις για την Τρίτη 14 Μαρτίου!

Αυτές είναι οι αθλητικές μεταδόσεις για την Τρίτη 14 Μαρτίου!
Οι αθλητικές μεταδόσεις για την Τρίτη 14 Μαρτίου!

Αρκετά πράγματα έχουμε σήμερα, Τρίτη 14 Μαρτίου στις αθλητικές μεταδόσεις, με το ενδιαφέρον να βρίσκεται κυρίως στα ευρωπαϊκά.

Συγκεκριμένα, έχουμε δύο αναμετρήσεις για το Champions League, όπου η Πόρτο θα υποδεχτεί την Ίντερ αλλά και η Μάντσεστερ Σίτι τη Λειψία.

Από κει και πέρα, αγώνες έχουμε και στην Championship, που πάντα έχει το ενδιαφέρον της για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου.

Πάμε στο μπάσκετ τώρα, που φυσικά το NBA κυριαρχεί και όχι άδικα, αφού όπως πάντα έχουμε ματσάρες που προσφέρουν σκορ και θέαμα.

Αναλυτικά αθλητικές μεταδόσεις για την Τρίτη 14 Μαρτίου!:

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.