ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Κηφισιά – Παναθηναϊκός Β`: Το κανάλι της αναμέτρησης

Κηφισιά και Παναθηναϊκός Β`, θα αναμετρηθούν στο πρώτο τους ματς στην Super League 2, με τον αγώνα να μεταδίδεται από την γηπεδούχο από το κανάλι της στο youtube.

Ο Παναθηναϊκός β` θα κάνει σήμερα την πρεμιέρα του, στο πρωτάθλημα της Super League 2, εκτός έδρας κόντρα στην Κηφισιά.
Πρεμιέρα για τον Παναθηναϊκό β`
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Παναθηναϊκός Β` θα κάνει σήμερα την πρεμιέρα του, στο πρωτάθλημα της Super League 2, εκτός έδρας κόντρα στην Κηφισιά.

Οι «Πράσινοι» θα τεστάρουν τις δυνάμεις τους κόντρα στην ομάδα που εδρεύει στην Αθήνα σε ένα παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο για τις 15:00.

Ο Γιάννης Βονόρτας για την συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν θα έχει στην διάθεση του τρεις ποδοσφαιριστές. Τον Πάνκα που θα λείπει για καιρό λόγω κατάγματος. Όπως επίσης και τους Σερπέζη, Σουρδή.

Έτσι η αποστολή αποτελείται από τους: Χριστογεώργο, Οικονομάκη, Αντωνίου, Ρόμπι, Σαντικάι, Βαγιαννίδη, Τουρκοχωρίτη, Μαρτίνη, Κούτσια, Θεοχάρη, Ηλιάδη, Δημητρίου, Αθανασακόπουλο, Καρβούνη, Κρυπαράκο, Μαραθωνίτη, Σαρδέλη, Σέχου, Τσιριγώτη, Ματσαδές.

O αγώνας επειδή το πρωτάθλημα δεν έχει βρει ακόμα τηλεοπτική στέγη, θα καλυφθεί από την Κηφισιά και το επίσημο της κανάλι στο youtube.

Μάλιστα έβγαλε και ανακοίνωση για το θέμα: «Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει πως ο (ιστορικός) πρώτος εντός έδρας αγώνας στο Πρωτάθλημα Betsson Super League 2 με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό Β’ (Κυριακή 7 Νοεμβρίου στις 15:00) θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι του συλλόγου στο YouTube».

Exit mobile version