ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Λαμία – Άρης: To κανάλι του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Λαμία και Άρης θα κοντραριστούν στις 19:30 στο «Αθανάσιος Διάκος». Σε μία αναμέτρηση που θα την μεταδώσει το COSMOTE SPORT 1HD και θα την περιγράψει ο Τόλης Χριστοφοράκης.

Λαμία - Άρης: Στο παιχνίδι που κλείνει την 6η αγωνιστική τη Super League 1, η Λαμία θα υποδεχθεί τον Άρη στο «Αθανάσιος Διάκος».
Ενδιαφέρον ματς στην Λαμία
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Λαμία – Άρης: Στο παιχνίδι που κλείνει την 6η αγωνιστική της Super League 1, η Λαμία θα υποδεχθεί τον Άρη στο «Αθανάσιος Διάκος».

Η ομάδα που καθοδηγεί ο Άκης Μάντζιος μετά την ισοπαλία της στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (0-0), κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, θέλει να πάρει το «διπλό» στην Λαμία για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Ο Άρης σ’ αυτό το απαιτητικό παιχνίδι θα παραταχθεί χωρίς τους «παραπτωματίες» και τον Σάκιτς.

Φυσικά το ευχάριστο νέο είναι πως οι Φαμπιάνο, Μαντσίνι, Ιτούρμπε, Γκάμα και Μπερτόγλιο βρίσκονται κανονικά στην αποστολή. Αρκετοί μάλιστα από αυτούς, αναμένεται να ξεκινήσουν στην βασική εντεκάδα.

Η Λαμία από την άλλη κέρδισε εκτός έδρας τον Ιωνικό και έχει ανεβασμένη ψυχολογία. Οι «Κυανόλευκοι» που είναι γηπεδούχοι ποτέ ξανά δεν ήταν τόσο πλήρεις. Ο Μιχάλης Γρηγορίου είδε τους Γκέντζογλου, Τζανδάρη να επιστρέφουν στις προπονήσεις ενώ ο Μπεχεράνο είναι σε μεγαλύτερη ετοιμότητα μετά το ματς με τον Ιωνικό.

Το παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο για τις 19:30 θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1HD. Στην περιγραφή του θα βρίσκεται ο Τόλης Χριστοφοράκης.

Exit mobile version