ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΟΦΗ – Λαμία: Το κανάλι που θα δείξει το παιχνίδι

Η αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής της Super League, ΟΦΗ - Λαμία θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cosmote.
ΟΦΗ – Λαμία: Το κανάλι που θα δείξει το παιχνίδι

ΟΦΗ – Λαμία: Στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Super League, οι Κρητικοί υποδέχονται την ομάδα της Φθιώτιδας.

Σημαντικό ματς για αμφότερους καθώς έχουν χάσει αρκετό έδαφος στη βαθμολογία, ενώ ο ΟΦΗ (11ος με 5 βαθμούς θα παραταχθεί και με υπηρεσιακό τεχνικό, καθώς ο Νίκος Νιόπλιας αποχώρησε μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδας από την Κηφισιά.

Από την πλευρά της η Λαμία είναι 1οη με δύο βαθμούς συγκομιδή παραπάνω, δηλαδή έχει 7.

Το ΟΦΗ – Λαμία θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κανάλι Cosmote Sport 1 HD.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΟΦΗ – Λαμία: Το κανάλι που θα δείξει το παιχνίδι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.