ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Οι μεγάλοι «ανήκουν» στην Νόβα

Δεν ανησυχεί για την σφήνα της Cosmote Tv για τα τηλεοπτικά , καθώς έχει καταρχήν συμφωνία με τους μεγάλους και στοχεύει να κλείσει στο σύνολο μια ντουζίνα ομάδες  Η Cosmote TV θέλησε να εκμεταλλευτεί τη διάσπαση που υπάρχει το τελευταίο διάστημα μεταξύ της NOVA και της Σούπερ Λίγκας και να μπει… σφήνα, προκειμένου να διεκδικήσει...
Οι μεγάλοι «ανήκουν» στην Νόβα

Δεν ανησυχεί για την σφήνα της Cosmote Tv για τα τηλεοπτικά , καθώς έχει καταρχήν συμφωνία με τους μεγάλους και στοχεύει να κλείσει στο σύνολο μια ντουζίνα ομάδες 

Η Cosmote TV θέλησε να εκμεταλλευτεί τη διάσπαση που υπάρχει το τελευταίο διάστημα μεταξύ της NOVA και της Σούπερ Λίγκας και να μπει… σφήνα, προκειμένου να διεκδικήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ελληνικού πρωταθλήματος και να πάει σε κεντρική διαχείριση. Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί, παρά το ραντεβού που υπήρξε μεταξύ ΟΤΕ και Λίγκας, αφού ήδη η NOVA έχει προχωρήσει σε απευθείας επαφές με κάθε ομάδα που την ενδιαφέρει, έχει σχεδόν συμφωνήσει με τους τέσσερις «μεγάλους» και στόχος της είναι να έχει 12 ομάδες, με ξεχωριστές συμφωνίες με την καθεμία.

Μάλιστα, στελέχη της NOVA, σχολιάζοντας χθεσινά δημοσιεύματα, επιβεβαίωναν ότι έχουν ήδη συμφωνήσει με 8 ΠΑΕ, εκ των οποίων οι έξι έχουν ήδη υπογράψει διμερή δεσμευτική σύμβαση και ακόμα δύο βρίσκονται στην τελική φάση των υπογραφών. Επιπλέον, τα ίδια στελέχη απέκλειαν το ενδεχόμενο κεντρικής διαχείρισης.

Οι πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν πως η NOVA έχει υπογράψει ήδη με Ολυμπιακό, Πανιώνιο, Αστέρα Τρίπολης, Λάρισα, ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακό, εκτός φυσικά του ΠΑΟΚ που έχει συμβόλαιο και για του χρόνου. Επιπλέον, πολύ κοντά σε υπογραφές είναι και η ΑΕΚ, ενώ πρόθεση της είναι να πάρει υπό τη «σκέπη» της και τον Παναθηναϊκό, ωστόσο δεν υπάρχουν ακόμα υπογραφές λόγω της διοικητικής αβεβαιότητας. Αυτές είναι οι εννιά ομάδες που θεωρούνται «σίγουρες» και στο συνδρομητικό κανάλι επιθυμούν άλλες τρεις.

Συγκεκριμένα, όλα δείχνουν πως και ο Ατρόμητος πολύ σύντομα θα συμφωνήσει με το κανάλι της Κάντζας, το οποίο επιθυμεί φυσικά να πάρει και δύο ομάδες που… έρχονται από τη Football League, αφού όποιες εκ των Αρη, ΟΦΗ και Παναχαϊκής ανέβουν, η NOVA θα επιχειρήσει να συμφωνήσει μαζί τους λόγω εμπορικότητας.

ΜΕ τα υπάρχοντα δεδομένα, η NOVA οδεύει προς συμφωνία με 11-12 ομάδες, κάτι που σημαίνει πως η COSMOTE TV δύσκολα θα επιχειρήσει να πάρει τις υπόλοιπες, μιας και η εμπορικότητα του «πακέτου» θα είναι ιδιαίτερα χαμηλή και μένει να δούμε που θα καταλήξουν όσες θα είναι… ξεκρέμαστες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι μεγάλοι «ανήκουν» στην Νόβα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.