ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα στις 21:00 στο ΣΕΦ την Αρμάνι Μιλάνο για την 17η αγωνιστική της EuroLeague.

Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα - Ποιος περιγράφει
Συντάκτης: Ευαγγελία Κουτσιανούδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Συνέχεια στην 17η αγωνιστική της EuroLeague σήμερα και ο Ολυμπιακός τίθεται αντιμέτωπος με τη φορμαρισμένη Αρμάνι Μιλάνο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο το 2022 νικώντας εμφατικά τον αιώνιο αντίπαλο Παναθηναϊκό. Ποδαρικό για το 2023 θα κάνουν αντιμέτωποι με την Ιταλική ομάδα στο γήπεδό τους με στόχο να ξεκινήσουν με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά μένοντας κοντά στην κορυφή.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο παράλληλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην υπόθεση Ντόρσεϊ και στους χειρισμούς που χρειάζεται. Ο Σάσα Βεζένκοφ αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά μετά τον τραυματισμό του.

Από την άλλη η Αρμάνι Μιλάνο μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες δείχνοντας πως είναι σε εξαιρετική φόρμα παρά το 6-10 και την 14η θέση στην οποία βρίσκεται.

Ο αγώνας Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο θα μεταδοθεί ζωντανά στις 21:00 το βράδυ από το κανάλι Novasports Prime. Στην περιγραφή του θα βρίσκεται ο Νικήτας Αυγουλής με τον Δημήτρη Καρύδα να βρίσκεται στο σχόλιο και τη Δώρα Παντέλη στο ρεπορτάζ.

 

Exit mobile version