ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΠΑΟΚ – Βόλος: To κανάλι του αγώνα – Ποιος περιγράφει

O ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει στην Τούμπα τον ΝΠΣ Βόλο, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Super League 1.

ΠΑΟΚ - Βόλος: Ο ΠΑΟΚ στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Super League 1, θα υποδεχτεί τον Βόλο στις 16:00 στο γήπεδο της Τούμπας.
Δυνατό παιχνίδι στην Τούμπα
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

ΠΑΟΚ – Βόλος: Ο ΠΑΟΚ στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Super League 1, θα υποδεχτεί τον Βόλο στις 16:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Η ομάδα που καθοδηγεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου, θέλει να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, για να μείνει μόνη πρώτη στην κορυφή του πρωταθλήματος και να αποκοπεί τρεις βαθμούς από τον ΝΠΣ Βόλο, με τον οποίο έχει τους ίδιους βαθμούς.

Στα αγωνιστικά ο Δικέφαλος θα παραταχθεί, χωρίς τον Σίντκλεϊ κόντρα στον Βόλο. Αντίθετα μέσα είναι οι Ελ Καντουρί και Βαρέλα, στην αποστολή που έγινε γνωστή.

Το θέμα είναι πως στον ΠΑΟΚ υπήρξε κρούσμα κορονοϊου πριν το ματς, σε κάποιον ποδοσφαιριστή, οπότε αυτός που είναι θετικός δεν θα αγωνιστεί.

Από την άλλη ο ΝΒΣ Βόλος ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη χωρίς τον Κότνικ. Το σύνολο του Αμπασκάλ θέλει να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο σ’ αυτό το μεγάλο παιχνίδι, σε σχέση με αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό στην «Λεωφόρο», που συνετρίβη με 5-1.

Το παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο για τις 16:00, μπορεί να το παρακολουθήσει κάποιος στο Novasports Prime. Στην περιγραφή θα είναι ο Γιάννης Πάγκος.

Exit mobile version