ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Τσέλσι – Γιουβέντους: Το κανάλι του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Τσελσι και Γιουβέντους θα κοντραριστούν σήμερα στις 22:00 για την κορυφή του ομίλου τους. Το παιχνίδι θα το καλύψει τηλεοπτικά το Cosmote Sport 2 HD, σε περιγραφή του Σωτήρη Κωσταβάρα.

Τσέλσι και Γιουβέντους θα κονταροχτυπηθούν σήμερα, σε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της πέμπτης αγωνιστικής του Champions League.
Τσέλσι και Γιουβέντους κοντράρονται για την πρώτη θέση
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Τσέλσι και Γιουβέντους θα κονταροχτυπηθούν σήμερα, σε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της πέμπτης αγωνιστικής του Champions League.

Η Γιουβέντους του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με δώδεκα πόντους. Έτσι αν κερδίσει και στο «Σταμφορντ Μπριτζ» θα εξασφαλίσει την πρώτη θέση στο γκρουπ.

Από την άλλη η Τσέλσι του Τόμας Τούχελ έχει συγκεντρώσει εννέα πόντους σε τέσσερα παιχνίδια. Έτσι αν πάρει την ισοπαλία θα εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» γιατί η Ζενίτ που είναι τρίτη και έχει τρεις πόντους.

Σε περίπτωση νίκης θα μπει για τα καλά στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης. Ιδιαίτερα αν κερδίσει με καλύτερο σκορ από το 1-0, με το οποίο είχε χάσει στον πρώτο γύρο στο Τορίνο.

Από τους γηπεδούχους δεν θα αγωνιστεί ο Κόβατσιτς. Ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Μπερναντέσκι, Κιελίνι, Ντανίλο, Ντε Σίλιο, Ράμσεϊ.

Ο αγώνας Τσέλσι – Γιουβέντους είναι προγραμματισμένος για τις 22:00. Όποιος επιθυμεί μπορεί να το παρακολουθήσει στο Cosmote Sport 2 HD, σε περιγραφή του Σωτήρη Κωσταβάρα.

Exit mobile version