ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλέξης Τσίπρας: Τότε «επιστρέφει» με δήλωση που θα συζητηθεί

Θέμα ημερών θεωρείται πλέον η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα μετά την αποχώρησή του από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ
Αλέξης Τσίπρας: Τότε «επιστρέφει» με δήλωση που θα συζητηθεί

Πάνε περίπου τρεις μήνες από την ημέρα που ο Αλέξης Τσίπρας έκανε γνωστό ότι αποχωρεί από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη διπλή βαριά ήττα στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου.

Έκτοτε ο ίδιος ακολούθησε ουσιαστικά την λογική της πλήρους αποστασιοποίησης, μιας και δεν ενεπλάκη καθόλου στην κούρσα διαδοχής.

Με τον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών να είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή (17/9), αρκετοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται το πότε θα «εμφανιστεί» και πάλι ο πρώην -πλέον- πρόεδρος του κόμματος.

Απ’ ότι φαίνεται λοιπόν, η επιστροφή του δεν θα αργήσει, καθώς την επομένη της εκλογής του διαδόχου του θα υπάρξει τελετή «παράδοσης – παραλαβής» στην Κουμουνδούρου.

Με την λογική να λέει πως η εκλογή του νέου προέδρου θα γίνει τη δεύτερη Κυριακή (24/9), τότε θα δούμε τον Αλέξη Τσίπρα στην Κουμουνδούρου την άλλη Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου! 

Έτσι, η περίοδος «σιωπής» του πρώην πρωθυπουργού αναμένεται να λάβει σύντομα τέλος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αλέξης Τσίπρας: Τότε «επιστρέφει» με δήλωση που θα συζητηθεί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.