Ο Τζο Μπάιντεν γιατί δεν είναι νούμερο 1 trend στο Twitter, αναρωτιέται πολύ εύστοχα ο Ντόναλντ Τράμπ. Όπως σχολιάζει με επικριτικό ύφος ο Αμερικάνος Πρόεδρος, ” Πώς γίνεται το μεγαλύτερο “story” των ημερών μας να μην υπάρχει πουθενά στα trends; Απεναντίας μόνο αρνητικές ιστορίες ανεβαίνουν για εκείνον”. Πράγματι, αν κάποιος χρήστης του Twitter, επιλέξει να...

Ο Τζο Μπάιντεν γιατί δεν είναι νούμερο 1 trend στο Twitter, αναρωτιέται πολύ εύστοχα ο Ντόναλντ Τράμπ.

Όπως σχολιάζει με επικριτικό ύφος ο Αμερικάνος Πρόεδρος, ” Πώς γίνεται το μεγαλύτερο “story” των ημερών μας να μην υπάρχει πουθενά στα trends; Απεναντίας μόνο αρνητικές ιστορίες ανεβαίνουν για εκείνον”.

Πράγματι, αν κάποιος χρήστης του Twitter, επιλέξει να παρακολουθεί τα trends από πολιτείες της Αμερικής, δεν θα βρει συχνά τον Τζο Μπάιντεν να είναι στη πρώτη θέση των trends του Twitter, παρόλο που έχει χτιστεί ολόκληρη καμπάνια για την εκλογή του.

Μεταξύ άλλων ο Ντόναλντ Τραμπ σε χθεσινή του ομιλία σημείωσε:
Η ψήφος στον Μπάιντεν θα είναι η μεγαλύτερη φορολογική καταστροφή (tax hike) στην ιστορία της Αμερικής, θα “συντριβούν κανονισμοί, θα περικοπούν πακέτα υγείας και κοινωνικής ασφάλισης, ενώ θα “ανοίξουν” τα σύνορα για υπεράκτικες θέσεις εργασίας.