Το American Dream Plan για την ευημερία και ανάκαμψη των Ισπανόφωνων Αμερικάνων δημοσίευσε πριν λίγες ώρες ο Ντόναλντ Τραμπ.

Το American Dream Plan για την ευημερία και ανάκαμψη των Ισπανόφωνων Αμερικάνων δημοσίευσε πριν λίγες ώρες ο Ντόναλντ Τραμπ.

Οι Ισπανόφωνοι Αμερικάνοι αποτελούν κλειδί για τη νίκη του Τραμπ στις εκλογές, καθώς ειδικά οι μικροεπιχειρηματίες, είδαν τους φόρους τους να μειώνονται δραστικά.

Ο στρατηγικός σχεδιασμός του Τραμπ, επικεντρώνεται στην εκπλήρωση των υποσχέσεων που έχουν δοθεί όλα αυτα τα χρονια στους Ισπανόφωνους Αμερικάνους, συμπεριλαμβανομένης της ακμάζουσας οικονομίας και των ίσων ευκαιριών στη παιδεία και στις Ελευθερίες.

Το πλάνο του Τραμπ περιλαμβάνει σχέδιο για προσθήκη 500.000 επιχειρήσεων που ανήκουν στην Ισπανία, αύξηση κεφαλαίου για επιχειρηματίες μειονοτήτων μέσω Ζωνών Ευκαιρίας, δημιουργία 2 εκατομμυρίων νέων θέσεων εργασίας για Ισπανόφωνους Αμερικανούς, αύξηση πρόσβασης στην ιδιοκτησία σπιτιού, ενίσχυση προγραμμάτων επιλογής σχολείων και παράδοση ψηφίσματος στην DACA με μια μόνιμη λύση που ωφελεί τόσο τους Αμερικανούς όσο και όσους έφτασαν πρόσφατα στην Αμερική..

 

Σε δήλωση του, το μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής «Latinos for Trump» Alfredo Ortiz ανέφερε:

«Ο Πρόεδρος Τραμπ έχει κάνει περισσότερα για την Ισπανική κοινότητα μέσα σε 47 μήνες από ό, τι ο Τζο Μπάιντεν στα 47 χρόνια.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά το σχέδιο του Τραμπ για τους Ισπανόφωνους Αμερικάνους.