ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ανένδοτος ο Ντόναλντ Τραμπ: «Δεν παραδέχομαι την ήττα, έχουμε πολύ δρόμο ακόμη»

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετές ημέρες από τις αμερικανικές εκλογές, ωστόσο ο Ντόναλντ Τραμπ εξακολουθεί να μην παραδέχεται τη νίκη του Τζο Μπάιντεν στη μάχη για την προεδρία των ΗΠΑ. Με νέες αναρτήσεις του ο Ντόναλντ Τραμπ επιμένει ότι υπήρξε νοθεία στην εκλογική διαδικασία, τονίζοντας μάλιστα οτι θα το αποδείξει και μάλιστα σύντομα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:...

Ανένδοτος ο Τραμπ: «Δεν παραδέχομαι την ήττα, έχουμε πολύ δρόμο ακόμη»
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετές ημέρες από τις αμερικανικές εκλογές, ωστόσο ο Ντόναλντ Τραμπ εξακολουθεί να μην παραδέχεται τη νίκη του Τζο Μπάιντεν στη μάχη για την προεδρία των ΗΠΑ.

Με νέες αναρτήσεις του ο Ντόναλντ Τραμπ επιμένει ότι υπήρξε νοθεία στην εκλογική διαδικασία, τονίζοντας μάλιστα οτι θα το αποδείξει και μάλιστα σύντομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός – Ελλάδα: Ποιες αθλητικές δραστηριότητες επιτρέπονται εν μέσω lockdown (vid)

«Κέρδισε επειδή οι εκλογές ήταν “νοθευμένες”. Δεν επιτρέπονταν παρατηρητές, η ψηφοφορία ανατέθηκε σε μια ιδιωτική εταιρεία των ακραίων αριστερών, Dominion, με κακή φήμη και εξοπλισμό που δεν μπορούσε καν να πληροί τις προϋποθέσεις για το Τέξας (το οποίο κέρδισα με μεγάλη διαφορά!), τα ψεύτικα και σιωπηλά ΜΜΕ και πολλά άλλα!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τραμπ.

«Όλες οι μηχανικές “βλάβες” που έλαβαν χώρα το βράδυ των εκλογών ήταν στην πραγματικότητα εκείνοι, που πιάνονταν προσπαθούν να κλέψουν ψήφους. Το κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό, ωστόσο χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Οι επιστολική ψήφος είναι ένα αρρωστημένο αστείο!» έγραψε σε αμέσως επόμενη ανάρτησή του ο Ντόναλντ Τραμπ.

Λίγο αργότερα επανήλθε ξεκαθαρίζοντας: «Κέρδισε (σ.σ. ο Μπάιντεν) μόνο στα μάτια των ψευδών μέσων ενημέρωσης. Δεν παραδέχομαι τίποτα. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη», έγραψε.

Παράλληλα ο Ντόναλντ Τραμπ επανέλαβε την άποψή του περί νοθείας στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, υποστηρίζοντας ότι θα τις κερδίσει.

Exit mobile version