ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Τραμπ: «Ο Μπάιντεν δεν πρέπει να ανακηρύξει παράνομα τον εαυτό του νικητή των εκλογών»

Ο Ντόναλντ Τραμπ εξακολουθεί να θεωρεί να πιστεύει ότι η καταμέτρηση των ψήφων στις Αμερικανικές εκλογές δεν έχει γίνει με σωστό τρόπο, την ώρα που ο Τζο Μπάιντεν φέρεται να βρίσκεται μια «ανάσα» από τον Λευκό Οίκο. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Τραμπ δήλωσε ότι ο Τζο Μπάιντεν δεν πρέπει να κηρύξει νίκη «παράνομα» στις προεδρικές...

Τραμπ: «Ο Μπάιντεν δεν πρέπει να ανακηρύξει παράνομα τον εαυτό του νικητή των εκλογών»
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Ντόναλντ Τραμπ εξακολουθεί να θεωρεί να πιστεύει ότι η καταμέτρηση των ψήφων στις Αμερικανικές εκλογές δεν έχει γίνει με σωστό τρόπο, την ώρα που ο Τζο Μπάιντεν φέρεται να βρίσκεται μια «ανάσα» από τον Λευκό Οίκο.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Τραμπ δήλωσε ότι ο Τζο Μπάιντεν δεν πρέπει να κηρύξει νίκη «παράνομα» στις προεδρικές εκλογές της Τρίτης

«Ο Τζο Μπάιντεν δεν πρέπει να κηρύξει παράνομα ότι κέρδισε την προεδρία», έγραψε ο μέχρι τώρα πρόεδρος των ΗΠΑ του Λευκού Οίκου. «Θα μπορούσα να κηρύξω κι εγώ νίκη. Οι νομικές διαδικασίες μόλις ξεκίνησαν!», πρόσθεσε ο Τραμπ.

Εξάλλου να αναφέρουμε οτι ο Μπάιντεν έχει προγραμματίσει να μιλήσει αργότερα από το προπύργιο του στο Ντελαγουέρ, χωρίς ωστόσο κανένα μεγάλο αμερικανικό μέσο ενημέρωσης να έχει μέχρι στιγμής χρίσει νικητή των προεδρικών εκλογών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αμερικανικές εκλογές: Πότε αναμένονται τα τελικά αποτελέσματα

Exit mobile version