ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ε ρε γέλια που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τα νούμερα των θανάτων (Vid)

Να πούμε ότι μέχρι στιγμής έχουμε χιλιάδες νεκρούς; Να το πούμε. Μόνο να μη γελάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε σε μια περίεργη κατάσταση που από τη μια γελούσε και από την άλλη εξέφραζε τη δυστυχία του.
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε σε μια περίεργη κατάσταση που από τη μια γελούσε και από την άλλη εξέφραζε τη δυστυχία του.

Και καλά να γελάει ο Μητσοτάκης με τα… νούμερα των θανάτων (!) είναι κάτι που δε μπορούσε να το προσπεράσουμε. Όσο cool κι αν είναι, όσο κι αν διατυμπανίζει με κάθε τρόπο ότι μας γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του… Ε δε χωνεύεται!

Προκειμένου να τονίσει ότι τα ΜΜΕ στην Ελλάδα δεν τον… χαϊδεύουν (η δυστυχία που λέγαμε), ασχολήθηκε με τα νούμερα των θανάτων. Κι εντάξει, θα μπορούσε να το παρουσιάσει ως επιχείρημα αν και νεκρούς δεν εργαλειοποιείς σε καμία περίπτωση. Το ότι στην Ελλάδα η… τυμβωρυχία έχει βαπτιστεί πολιτικό επιχείρημα και επικοινωνία δεν πρέπει να μας τιμά και ιδιαίτερα.

Αλλά ας το ξεπεράσουμε. Κι ας σταθούμε στον τόνο με τον οποίο μίλησε αναφερόμενους στους νεκρούς.

«Δεν υπάρχει μέρα όπου τα νούμερα των θανάτων (γελάει) να μην εμφανίζονται στα δελτία ειδήσεων. Ούτε μια μέρα»

Γέλια… Πιστεύω ότι το ακούσατε καθαρά! Γελάει όταν κάνει αναφορά στα νούμερα των θανάτων! Αλλά ΟΚ θα πουν ότι ήταν πικρό χαμόγελο, ότι ήταν black χιούμορ και, και και… Εδώ έχουν πει άλλα, σε αυτό θα κολλήσουν;

Η εικόνα, βεβαίως, είναι θλιβερή. Ο πρωθυπουργός  της χώρας να κάνει αναφορά σε θανάτους… γελώντας; Δε ξέρω πως σας φαίνεται, αλλά προφανώς αν θέλουμε να μιλήσουμε σοβαρά δε θα το βρούμε θετικό.

Και πάμε στη συνέχεια της τεκμηρίωσης:

«Κατά συνέπεια από πού προκύπτει ότι δήθεν η Κυβέρνηση έχει εξαγοράσει τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για να μπορέσει να πετύχει τη σιωπή τους»

Πολλά γέλια ακούστηκαν από κάτω.

Λογικό.. Όταν στο 99,9% των περιπτώσεων κάθε κυβερνητικός καλεσμένος μόνο που δε… χειροκροτείται στις τηλεοπτικές εμφανίσεις και στο μονόλογό του, πώς να μη γελάσεις;

Exit mobile version