ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για τους 2 γύρους που σκέφτεται ο Μητσοτάκης

Οι πιθανότερες ημερομηνίες για τη διεξαγωγή των Εθνικών εκλογών, που θα πραγματοποιηθούν εντός του νέου έτους (2023).

Εκλογές 2023: Η 9η Απριλίου και η 21η Μαΐου, οι πιθανότερες ημερομηνίες για τις εθνικές εκλογές. Αυτοδυναμία θα επιδιώξει η Νέα Δημοκρατία.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Εκλογές 2023: Η 9η Απριλίου για τον πρώτο γύρο και η 21η Μαΐου για τον δεύτερο, διαφαίνονται ως οι πιθανότερες ημερομηνίες για τις εθνικές εκλογές στην Ελλάδα. Αυτοδυναμία θα επιδιώξει να πετύχει η Νέα Δημοκρατία.

Οριακή ενίσχυση του δικομματισμού, με διατήρηση του ευδιάκριτου προβαδίσματος της κυβερνητικής παράταξης, καθώς και κάμψη στην απήχηση του ΠΑΣΟΚ, το οποίο συμπιέζεται προς τα όρια του διψήφιου ποσοστού, επιφέρουν οι πρόσφατες εξελίξεις, όπως αναφέρει το protothema.gr. Σε αυτά παίζουν ρόλο το αποκαλούμε Qatar Gate, καθώς και η εξαγγελία που έκανε Πρωθυπουργός για το Market Pass.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Εκλογές 2023: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για τους 2 γύρους που σκέφτεται ο Μητσοτάκης

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα, αν και ακόμη και τακτικοί συνομιλητές του Πρωθυπουργού επιμένουν ότι δεν έχει πάρει οριστικές αποφάσεις για τις ακριβείς ημερομηνίες κατά τις οποίες θα στηθούν οι δύο διαδοχικές κάλπες, οι οποίες, όπως όλα δείχνουν, θα απαιτηθούν για να προκύψει βιώσιμο κυβερνητικό σχήμα.

Συγκλίνουσες εκτιμήσεις αξιωματούχων του κυβερνητικού χώρου, αλλά και αναλυτών, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι στο επίκεντρο των εκλογικών σχεδιασμών του Μαξίμου παραμένουν οι εξής δύο ημερομηνίες:

 

 

Αθλητικές ειδήσεις

Ρίχνει ΒΟΜΒΑ ο Ολυμπιακός – Εξετάζει την απόκτηση του Αϊτόρ από τον Παναθηναϊκό!

Παναθηναϊκός: Τρέχει μετά την γκέλα για μεταγραφές!

Δείτε ακόμα

Μάικε Σναχτσνάιντερ: Όταν φόρεσε το λάθος κολάν και έκανε βάρη

 

Exit mobile version