ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εμβολιασμοί για τις ηλικίες 18-29: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για Pfizer και Moderna

Την ερχόμενη εβδομάδα η Κυβέρνηση θα ανακοινώσει πότε θα «ανοίξουν» τα ραντεβού και για Pfizer και Moderna

Εμβολιασμοί για τις ηλικίες 18-29: Την ερχόμενη εβδομάδα η Κυβέρνηση θα ανακοινώσει πότε θα «ανοίξουν» τα ραντεβού και για Pfizer και Moderna.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Εμβολιασμοί για τις ηλικίες 18-29: Την ερχόμενη εβδομάδα η Κυβέρνηση θα ανακοινώσει πότε θα «ανοίξουν» τα ραντεβού και για Pfizer και Moderna.

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας αποκάλυψε σήμερα (Τετάρτη 2/6) ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις για το  πότε θα «ανοίξουν» τα ραντεβού και για Pfizer και Moderna -εκτός του Johnson & Johnson- για τους νέους 18 έως 29 ετών.

Όσον αφορά τον εμβολιασμό, ο κ. Κικίλιας είπε πως σήμερα αναμένεται να ξεπεράσουμε τους 102.000 εμβολιασμούς ενώ συνολικά έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 5,7 εκατομμύρια εμβολιασμοί και η Ελλάδα έχει ξεπεράσει το 20% των πλήρως εμβολιασμένων.

Εξάλλου ο Υπουργός αναφέρθηκε και στα επιδημιολογικά δεδομένα της χώρας μας, σημειώνοντας ότι τα ενεργά κρούσματα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι 14.371.

Παράλληλα, ο κ. Κικίλιας είπε πως καταγράφηκε υποχώρηση κάτω από τα 2.000 κρούσματα την τελευταία εβδομάδα, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, ενώ ο δείκτης θετικότητας είναι σταθερά κάτω από 4%.

Εμβολιασμοί για τις ηλικίες 18-29: Δείτε παρακάτω όλα όσα είπε την Τετάρτη (2/6)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Transfer Gossip – Παναθηναϊκός: Ο Καμπετσής, τα προβλήματα της Γκεζτέπε και η έκπληξη για τα 400.000 ευρώ

Παναθηναϊκός – Γουέμπλεϊ: Τι θα δείτε στην ψηφιακή έκθεση και το ντοκιμαντέρ

Λοτζέσκι: Δακρυσμένος προανήγγειλε το τέλος της καριέρας του (Vid)

Exit mobile version