ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενοπλες Δυνάμεις: Μήνυμα Μητσοτάκη για τον χαμό του αλεξιπτωτιστή

Ενοπλες Δυνάμεις: Μήνυμα του πρωθυπουργού για τον χαμό του Έλληνα αλεξιπτωτιστή που έπεσε στο καθήκον «Οι Ένοπλες Δυνάμεις και οι Έλληνες θρηνούν ένα παλληκάρι που έπεσε στο καθήκον. Τον λοχία των αλεξιπτωτιστών μας, που τραυματίστηκε θανάσιμα σε μια απαιτητική άσκηση. Η σκέψη μας είναι στην οικογένεια του λοχία, που χάθηκε με το εθνόσημο στο στήθος....

ÓÕÍÅÄÑÉÁÓÇ ÕÐÏ ÔÏÍ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏ ÊÕÑÉÁÊÏ ÌÇÔÓÏÔÁÊÇ ÌÅÓÙ ÔÇËÅÄÉÁÓÊÅØÇÓ ÔÏÕ ÕÐÏÕÑÃÉÊÏÕ ÓÕÌÂÏÕËÉÏÕ (EUROKINISSI/ÃÑÁÖÅÉÏ ÔÕÐÏÕ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÕ/ÄÇÌÇÔÑÇÓ ÐÁÐÁÌÇÔÓÏÓ)
Συντάκτης: Διονύσης Αντωνέλλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ενοπλες Δυνάμεις: Μήνυμα του πρωθυπουργού για τον χαμό του Έλληνα αλεξιπτωτιστή που έπεσε στο καθήκον

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις και οι Έλληνες θρηνούν ένα παλληκάρι που έπεσε στο καθήκον. Τον λοχία των αλεξιπτωτιστών μας, που τραυματίστηκε θανάσιμα σε μια απαιτητική άσκηση. Η σκέψη μας είναι στην οικογένεια του λοχία, που χάθηκε με το εθνόσημο στο στήθος. Η Πολιτεία θα είναι δίπλα της», ανέφερε στον λογαριασμό του στο Twitter o πρωθυπουργός.

«Μίλησα με τον αδελφό του, που επίσης ανήκει στις επίλεκτες δυνάμεις μας» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υπογραμμίζοντας πως ένιωσε «διπλά λυπημένος αλλά και διπλά υπερήφανος».

Exit mobile version