ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΙΝΑΛ – Ανδρουλάκης: Περαστικά στη Φώφη Γεννηματά και νέα δεδομένα για τις εκλογές

Tι αναφέρει ο Νίκος Ανδρουλάκης για τη Φώφη Γεννηματά και το ΚΙΝΑΛ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έκανε ανάρτηση εν όψει των εκλογών του ΚΙΝΑΛ και τη Φώφη Γεννηματά
Συντάκτης: Βαγγέλης Λάσκαρης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΚΙΝΑΛ: Διαφοροποιούνται άρδην τα δεδομένα, σχεδόν δύο μήνες πριν από τις εσωκομματικές εκλογές (ο 1ος γύρος έχει οριστεί για 5/12).

Η Φώφη Γεννηματά ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι η υγεία της έχει επιδεινωθεί, γεγονός που την υποχρεώνει να μην συμμετάσχει ως υποψήφια στη διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου.

Αμέσως μετά ο Νίκος Ανδρουλάκης ευχήθηκε περαστικά στη Φώφη Γεννηματά και ανακοίνωσε την αναστολή της προεκλογικής του δραστηριότητας.

Να θυμίσουμε ότι πέραν των προαναφερθέντων, υποψήφιοι για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Χάρης Καστανίδης.

Στις 5 Δεκεμβρίου θα στηθούν οι κάλπες για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, ενώ ο δεύτερος εκλογικός γύρος (εφόσον χρειαστεί) θα πραγματοποιηθεί μια εβδομάδα αργότερα, στις 12 του μηνός.

ΚΙΝΑΛ – Νίκος Ανδρουλάκης: Το μήνυμα προς τη Φώφη Γεννηματά

Χθες (11/10) ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο «Πρώτο Πρόγραμμα» και, μεταξύ άλλων, είχε αναφερθεί στο μέλλον του ΚΙΝΑΛ.

«Οι πολίτες ζητάνε την αλλαγή. Η αλλαγή δεν είναι μια έννοια που έχει ταυτιστεί μόνο με μια περίοδο, είναι μια κουλτούρα του προοδευτικού κόσμου που ζητά να βελτιώνεται η καθημερινότητά του.

Δεν πρέπει να υπάρξουν αποκλεισμοί στις εσωκομματικές εκλογές. Είμαστε τέσσερις κοινοβουλευτικοί, ο καθένας με τη δική του πορεία, δεν υπάρχει κάποια υποψηφιότητα η οποία μπορεί να θεωρηθεί ότι δεν έχει λαϊκή νομιμοποίηση», είχε τονίσει μεταξύ άλλων.

Ιδού και η ανάρτηση που έκανε το απόγευμα της Τρίτης στο Twitter:

https://youtu.be/JXDnocpq5YA

 

Exit mobile version