ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΚΕ: «Τα “αιτήματα” της κυβέρνησης δεν ακυρώνουν τις στρατηγικές σχέσεις Τουρκίας-ΕΕ»

Στην πρόταση της κυβέρνησης για την αναστολή τελωνειακής σύνδεσης μεταξύ ΕΕ – Τουρκίας και το εμπάργκο όπλων, αναφέρθηκε το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του. Αναλυτικά: «Από την ευφορία των προηγούμενων ημερών και την πλήρη ικανοποίηση του πρωθυπουργού για το ρόλο και τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, η κυβέρνηση ζητάει τώρα εμπάργκο όπλων και αναστολή...

ΚΚΕ
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

«Από την ευφορία των προηγούμενων ημερών και την πλήρη ικανοποίηση του πρωθυπουργού για το ρόλο και τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, η κυβέρνηση ζητάει τώρα εμπάργκο όπλων και αναστολή της τελωνειακής ένωσης ΕΕ – Τουρκίας.

Τι έγινε; “Ανακάλυψε” σήμερα η κυβέρνηση τις οικονομικές διαπλοκές της ΕΕ με την Τουρκία ή μήπως ότι είναι οι σύμμαχοί της αυτοί που της πωλούν οπλικά συστήματα και τροφοδοτούν την επιθετικότητα της γειτονικής χώρας;

Σε κάθε περίπτωση τα “αιτήματα” της ελληνικής κυβέρνησης δεν ακυρώνουν τις στρατηγικές σχέσεις της Τουρκίας με την ΕΕ και τα παζάρια που γίνονται για πολλά ζητήματα, συμπεριλαμβανομένης της συμφωνίας ΕΕ – Τουρκίας για το προσφυγικό.

Η πολιτική των απολογητών του ευρωατλαντισμού στριφογυρίζει στον ίδιο φαύλο κύκλο της εμπλοκής της χώρας στις ιμπεριαλιστικές συμμαχίες με μεγάλους κινδύνους για το λαό μας».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι τελευταίες ειδήσεις

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Exit mobile version