ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόμμα ΝΙΚΗ: Οι ολετήρες των εθνικών μας συμφερόντων

Η σταθερή πρόταση του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος «Νίκη» είναι το κλείσιμο του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή
Κόμμα ΝΙΚΗ: Οι ολετήρες των εθνικών μας συμφερόντων

Ο πρώην πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας σε πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση χαρακτήρισε την ελληνική μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης με τον όρο «τουρκική μειονότητα», ένα σοβαρότατο ατόπημα.

Εάν η δήλωση οφείλεται σε λεκτική παραδρομή, οφείλει να προβεί άμεσα σε σχετική επανόρθωση. Εάν δεν το πράξει, θα καταστεί βέβαιο ότι είτε αγνοεί την Συνθήκη της Λωζάννης είτε εκ πεποιθήσεως ενεργεί με εθνικά επιζήμιο τρόπο.

Σε κάθε περίπτωση, επιβεβαιώνεται ότι η διακυβέρνηση της χώρας ασκείται από πολιτικούς με ρευστές εθνικές αντιλήψεις, οι οποίοι οδηγούν την πατρίδα σε εθνικές ήττες. Πρόσφατο παράδειγμα η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, της οποίας την θλιβερή επέτειο με πόνο βιώνουμε σήμερα.

Σταθερή πρόταση της ΝΙΚΗΣ για την Θράκη μας, μεταξύ άλλων, είναι το κλείσιμο του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή, μία μόνιμη εθνική πληγή που συντηρεί η εθελόδουλη κομματοκρατία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κόμμα ΝΙΚΗ: Οι ολετήρες των εθνικών μας συμφερόντων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.