ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυμα στήριξης από Μητσοτάκη σε Χαρδαλιά για το 112: «Θα ήταν άδικο να…» (pic)

Μήνυμα στήριξης προς τον Νίκο Χαρδαλιά έστειλε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την κριτική που του έγινε με αφορμή την τραγωδία στην Εύβοια. Έντονη κριτική δέχτηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, για της δηλώσεις του αναφορικά με την τραγωδία στην Εύβοια και την εξήγηση που έδωσε για το γεγονός ότι δεν λειτούργησε το...

Χαρδαλιάς Μητσοτάκης
Συντάκτης: Μάριος Σταμπουλής Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μήνυμα στήριξης προς τον Νίκο Χαρδαλιά έστειλε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την κριτική που του έγινε με αφορμή την τραγωδία στην Εύβοια.

Έντονη κριτική δέχτηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, για της δηλώσεις του αναφορικά με την τραγωδία στην Εύβοια και την εξήγηση που έδωσε για το γεγονός ότι δεν λειτούργησε το 112.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαρδαλιάς: «Αν λειτουργούσε το 112 θα είχαμε εκατόμβη νεκρών»

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έσπευσε να στηρίξει τον Νίκο Χαρδαλιά, μέσω ανάρτησής του στα Social Media.

«Καλοπροαίρετη κριτική είμαστε πάντα έτοιμοι να ακούσουμε, αλλά θα ήταν πολύ άδικο να αμφισβητηθεί η τεράστια προσφορά της Πολιτικής Προστασίας. Δίνει πολλαπλές μάχες, στην πανδημία, σε φωτιές, σε πλημμύρες, πιστοποιεί τη μεγάλη χρησιμότητά της και έχει τη στήριξη όλων μας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Exit mobile version