ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Καμμένος μίλησε για το… «παρακράτος» (pics-vid)

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας για όλους και για όλα, χωρίς να «μασήσει» τα λόγια του. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έγινε για να θιχτεί η τιμή και η υπόληψή του σε συνδυασμό με επιχείρηση αποπροσανατολισμού, αποσταθεροποίησης της πολιτικής ζωής της χώρας που αφορά και στα εθνικά συμφέροντα καθώς...
Ο Καμμένος μίλησε για το… «παρακράτος» (pics-vid)

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας για όλους και για όλα, χωρίς να «μασήσει» τα λόγια του.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έγινε για να θιχτεί η τιμή και η υπόληψή του σε συνδυασμό με επιχείρηση αποπροσανατολισμού, αποσταθεροποίησης της πολιτικής ζωής της χώρας που αφορά και στα εθνικά συμφέροντα καθώς και λόγους εκδίκησης.

Μάλιστα σημείωσε ότι μετά από διάφορα πρωτοσέλιδα θέλησε να καταθέσει αίτημα προς την Εισαγγελία καταπολέμησης εγκλημάτων διαφθοράς στις 23 Ιουνίου 2020 με ερωτήματα για το σύνολο των υποθέσεων για τις οποίες υπήρχαν δημοσιεύματα ή ακόμα και υπονοούμενα.

«Είναι ξεκάθαρο από την πλευρά της Εισαγγελίας ότι δεν εμπλέκεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο για τις δικογραφίες αυτές το όνομά μου» είπε αρχικά ο Πάνος Καμμένος.

Στη συνέχεια τόνισε: «στους διαλόγους που βλέπουμε να κυκλοφορούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων η απάντηση της Εισαγγελίας Διαφθοράς είναι ότι ζητάμε με έγγραφο της κ. Τουλουπάκη και από τον υπεύθυνο εισαγγελέα κ. Γραμμένο τις κατά νόμους ενέργειες για τα διαλαμβανόμενα σε σχέση με τους διαλόγους»

Είπε, ακόμα, ότι «οι λόγοι για τους οποίους επέλεξαν από τον όμιλο των Παραπολιτικών να προβούν σε αυτά τα δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα έχουν να κάνουν με τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης αλλά και παράλληλα να εκδικηθούν για υποθέσεις που φαίνεται να διερευνώνται εις βάρος τους».

«Προσπαθούν να επιτεθούν εναντίον μου γιατί με θεωρούν υπαίτιο γιατί ανέδειξα το θέμα των παράνομων χρηματοδοτήσεων των ΜΜΕ στο ΚΕΕΛΠΝΟ και της λίστας που είχα δώσει τότε στις δικαστικές αρχές και στην ΕΣΗΕΑ» ξεκαθάρισε, ενώ πρόσθεσε «αυτές οι χρηματοδοτήσεις συνεχίζονται».

Ακόμα μίλησε και για ανήθικες επιθέσεις προς τη σύζυγο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Αρνητικά τα πρώτα 250 αποτελέσματα από τα τεστ στα αεροδρόμια

Μιλώντας για την υπόθεση «με τον δήθεν διάλογο με τον Παπαγγελόπουλο» ο Π. Καμμένος δήλωσε ότι «μπορεί με τον Αλέξη Τσίπρα να διαφωνήσαμε για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, και να αποχώρησα από την κυβέρνηση, αλλά ο Αλέξης Τσίπρας υπήρξε ένας θεσμικός πρωθυπουργός ο οποίος δεν θα επέτρεπε ποτέ ούτε να γίνουν τέτοιου είδους συζητήσεις ούτε να υπάρχει τέτοιο ήθος και τέτοιο ύφος και πιστεύω ότι πολύ σύντομα, αν ερωτηθεί, θα απαντήσει».

Ενώ αργότερα συνέχισε: «Κατά την άποψή μου ο κ. Παπαγγελόπουλος έχει την υποχρέωση να βγει και να ξεκαθαρίσει ότι αυτός ο διάλογος δεν έγινε ποτέ», προσθέτοντας «να μας πει πως είναι δυνατόν να γίνεται συνάντηση ενός υπουργού Δικαιοσύνης με ύποπτους για υπόθεση η οποία εξετάζεται. Πιστεύω πως γίνεται αντιληπτό σε όλους πως δεν θα επέτρεπε ποτέ ο πρώην πρωθυπουργός να γίνονται τέτοιοι διάλογοι που φέρεται να γίνονται στο γραφείο του».

Ως προς την εμπλοκή ονόματος βουλευτή των ΑΝΕΛ στους διαλόγους είπε ότι «πρόκειται για τον Δημήτρη Καμμένο, που ανέτρεψε την κοινοβουλευτική παρουσία των ΑΝΕΛ και είναι τρόφιμος των γνωστών κύκλων του Πειραιά».

Σημείωσε, ακόμη ότι «υπήρχε μια αναφορά της ΕΥΠ σε σχέση με εμπλοκή του (Δ. Καμμένου) για διαγωνισμό στη Βουλή και δεύτερη αναφορά επίσης για εμπλοκή του για μια υπόθεση στο Ιράν και είχα πει τότε να προχωρήσει η διερεύνηση με τη δική μας απόλυτη συναίνεση».

Ο Π. Καμμένος μίλησε και για τη σχέση του με τον Αλέξη Τσίπρα, τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τον εκλιπόντα, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «θέλω να υπενθυμίσω στον Κυριάκο Μητσοτάκη τι τράβηξε την περίοδο του ΄90 με αυτές τις υποκλοπές και ο τότε πρωθυπουργός ο οποίος με τιμούσε με την εμπιστοσύνη του μέχρι και τον θάνατό του και ο ίδιος αλλά και ο έντιμος στρατηγός Γρυλλάκης.

Να θυμίσω τι έγινε και με τον Κώστα Καραμανλή με την υπόθεση Βατοπεδίου.

Δεν καταλαβαίνουν κάποιοι ότι αυτές οι προσπάθειες που γίνονται από διάφορες υπηρεσίες έχουν στόχο την αποσταθεροποίηση της χώρας;»

«Μπορεί να έχω αποφασίσει μέχρι στιγμής να μην είμαι ενεργός στην πολιτική, οι ΑΝΕΛ είναι ενεργοί, αλλά να ξέρουν ότι εμείς δεν θα σιωπήσουμε όσες επιθέσεις και αν κάνουν και δεν θα σιωπήσει και ο ελληνικός λαός.

Θέλω να δηλώσω ότι μετά από την δημοσιοποίηση των απαντήσεων της Εισαγγελίας Διαφθοράς όποιος τολμήσει να εμπλέξει εμένα ή μέλη της οικογενείας μου ή μέλη των ΑΝΕΛ σε οποιαδήποτε υπόθεση θα τον κυνηγήσω, όπως έλεγε ο Σαμαράς, μέχρι τέλους. Και όσοι αναπαράγουν τις ειδήσεις αυτές, να ξέρουν ότι είναι συνυπεύθυνοι.

Δεν πρόκειται να κάνω πίσω και δεν πρόκειται με κανένα τρόπο να αφήσω να θιχτούν οι ΑΝΕΛ. Δεν πρόκειται να αφήσουμε με κανένα τρόπο την παράδοση του Αιγαίου και το νέο σχέδιο Ανάν στην Κύπρο» κατέληξε ο Πάνος Καμμένος.

 

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Πολιτική: Συμφέρον του πιτ μπουλ ή δημόσιο συμφέρον; Το Υπ. Εσωτερικών καλείται να απαντήσει

Συμφέρον του πιτ μπουλ ή δημόσιο συμφέρον; Το Υπ. Εσωτερικών καλείται να απαντήσει

Έγγραφο του ΥΠΕΣ προς τον Δήμο Ζακύνθου ζητά αξιολόγηση αιτημάτων υιοθεσίας για το πιτ μπουλ, χωρίς καμία αναφορά στη δημόσια ασφάλεια.

Πολιτική
Κοινωνία: Το 2025: μια χαμένη χρονιά για την πολιτική, όχι όμως για την κοινωνία

Το 2025: μια χαμένη χρονιά για την πολιτική, όχι όμως για την κοινωνία

Το 2025 δεν θα μείνει στην ιστορία της Χώρας μας ως χρονιά προόδου. Περισσότερο θα καταγραφεί ως μια περίοδος πολιτικής αδράνειας, θεσμικής κόπωσης και κανονικοποίησης της αδικίας.

Κοινωνία
Πολιτική: Κυριάκος Μητσοτάκης, ο δικαστής του κόσμου και η “σιωπή” για τη νομιμότητα

Κυριάκος Μητσοτάκης, ο δικαστής του κόσμου και η “σιωπή” για τη νομιμότητα

Ο Μητσοτάκης μιλά για ελπίδα στη Βενεζουέλα, αλλά ζητά σιωπή για τη νομιμότητα.. όταν βολεύει, το δίκαιο εξαφανίζεται.

Πολιτική
Πολιτική: Ο Ήρωας του Πόγραδετς, Σωτήριος Μουτούσης [1894 –20 Νοεμβρίου 1978]

Ο Ήρωας του Πόγραδετς, Σωτήριος Μουτούσης [1894 –20 Νοεμβρίου 1978]

Ο Σωτήριος Μουτούσης του Νικολάου γεννήθηκε στο χωριό Τραγανό της Αχαΐας στις 6 Φεβρουαρίου 1894.

Πολιτική
Media: Άρης Πορτοσάλτε : Δεν λέει να πέσει ο Μητσοτάκης ρε παιδιά…

Άρης Πορτοσάλτε : Δεν λέει να πέσει ο Μητσοτάκης ρε παιδιά…

Ο Άρης Πορτοσάλτε συνεχίζει να είναι ο... Άρης Πορτοσάλτε.

Media
Πολιτική: Ο Φειδίας Παναγιώτου με στόχο την Κυπριακή Βουλή ανακοινώνει την Άμεση Δημοκρατία, το νέο του κόμμα

Ο Φειδίας Παναγιώτου με στόχο την Κυπριακή Βουλή ανακοινώνει την Άμεση Δημοκρατία, το νέο του κόμμα

Ο Φειδίας Παναγιώτου παραμένει ευρωβουλευτής και ανακοινώνει το κόμμα Άμεση Δημοκρατία με ψηφιακή συμμετοχή πολιτών για επιλογή υποψηφίων και θέσεις στη Βουλή.

Πολιτική
ExtraTime: Δεύτερη παραπομπή της Δημάρχου Αμφίκλειας – Ελάτειας στο Πειθαρχικό Συμβούλιο

Δεύτερη παραπομπή της Δημάρχου Αμφίκλειας – Ελάτειας στο Πειθαρχικό Συμβούλιο

Για δεύτερη φορά καλείται να δώσει εξηγήσεις ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου Αιρετών η Δήμαρχος Αμφίκλειας – Ελάτειας, Αθανασία Στιβακτή...

ExtraTime
Πολιτική: Αλέξης Τσίπρας: Πώς επιλέγει τα στελέχη του για το νέο κόμμα – Πότε θα παραιτηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ

Αλέξης Τσίπρας: Πώς επιλέγει τα στελέχη του για το νέο κόμμα – Πότε θα παραιτηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας κινείται με προσεκτικά βήματα στο σχέδιο δημιουργίας του νέου πολιτικού φορέα, επιλέγοντας τα στελέχη που θα τον πλαισιώσουν

Πολιτική
Πολιτική: Αλέξης Τσίπρας: Αυτά είναι τα πρώτα βαριά ονόματα στο νέο κόμμα – Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Αλέξης Τσίπρας: Αυτά είναι τα πρώτα βαριά ονόματα στο νέο κόμμα – Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Ο Αλέξης Τσίπρας επιστρέφει με νέο κόμμα και ήδη ακούγονται τα πρώτα ονόματα. Δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι αν ξεπεράσει το 20%, μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στην πολιτική σκηνή.

Πολιτική