ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έχει σκαραβαίο του 1963

Έκανε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα σκαραβαίου.

Μπογδάνος: Έξαλλος με ένα πόστερ που ετοίμασε ο ΠΟΥ για το Πάσχα έγινε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Έκανε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα σκαραβαίου.

«Παγκόσμια ημέρα σκαραβαίου. Σε αυτό το αυτοκίνητο του 1963, που πλέον διατηρώ ανακατασκευασμένο ως ιστορικό όχημα, μεγάλωσα και έμαθα να οδηγώ.

Ο μηχανικός αυτός ήρωας είναι κάτι σαν μια αναλλοίωτη οικογενειακή εστία. Κατσαριδάκι, αγάπη μου, εις πολλά τα έτη μας!», έγραψε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Στις 22 Ιουνίου κάθε χρόνο, οι φανατικοί φίλοι του «Σκαραβαίου» (του δημοφιλούς μοντέλου της Volkswagen «Beetle»), που δεν είναι λίγοι σε όλο τον κόσμο, γιορτάζουν το αντικείμενο της λατρείας τους.

Η ημερομηνία αυτή επιλέχθηκε γιατί στις 22 Ιουνίου 1934 ο Αδόλφος Χίτλερ υπέγραψε συμβόλαιο με τον Φέρντιναντ Πόρσε για την κατασκευή του «σκαραβαίου», που αποδείχθηκε με το πέρασμα των ετών, ένα από τα μπεστ-σέλερ της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.

Δείτε το tweet του Μπογδάνου:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Survivor Καρολίνα Καλύβα: Η μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση

MasterChef: Δεν της το ‘χαμε! – Παίκτρια με τζιν σορτσάκι στη Μύκονο

Exit mobile version