ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Oruc Reis: Και άλλο λάθος από τους Τούρκους – Βρίσκονται σε σύγχυση;

Οruc Reis: Από λάθος σε λάθος πάνε οι Τούρκοι - Αυτή την φορά μία από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της χώρας μπέρδεψε τα Rafale με τα F 16, εμπλέκοντας και τον Μητσοτάκη

Συντάκτης: Διονύσης Αντωνέλλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Οruc Reis: Από λάθος σε λάθος πάνε οι Τούρκοι – Αυτή την φορά μία από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της χώρας μπέρδεψε τα Rafale με τα F 16, εμπλέκοντας και τον Μητσοτάκη.

Δεν είναι στο… φεγγάρι τους οι Τούρκοι αφού τίποτα επικοινωνιακό δεν τους βγαίνει τις τελευταίες μέρες. Μία το κάζο με το Kemal Reis που η φρεγάτα Λήμνος το έστειλα συνεργείο, μία το λάθος με την φωτογραφία που δείχνουν σαν τουρκικά ελληνικά νησιά και τώρα η Hyrrieyt μπέρδεψε τα F 16 με τα Rafale.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

H τουρκική εφημερίδα, στο twitter της, έβαλε φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη σε υπόστεγο πολεμικών αεροσκαφών, στην 115 Πτέρυγα Μάχης στη Σούδα, να μιλάει με στελέχη, σημειώνοντας πως ο Έλληνας πρωθυπουργός «ποζάρει με γαλλικά πολεμικά αεροσκάφη».

1200+ παιχνίδια καζίνο και καθημερινές προσφορές*

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις +21

Όμως δεν υπάρχει κανένα… γαλλικό αεροσκάφος Rafale αλλά F 16.

Δεν τους βγαίνει τίποτα ή βλέπουν παντού… Rafale! (σ.σ. τα οποία στέλνει η Γαλλία στην περιοχή για την υποστήριξη της Ελλάδας και της Κύπρου).

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα, αμέτρητα στοιχήματα

+21 Παίξε υπεύθυνα

 

Exit mobile version