ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παναγιωτόπουλος προς κυβερνήτη «Λήμνου»: «Είσαι μάγκας» (vid)

Ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος είχε επικοινωνία, μέσω ασυρμάτου, με τον κυβερνήτη της φρεγάτας «Λήμνος», αντιπλοίαρχο Ι. Σαλιάρη.

Παναγιωτόπουλος προς κυβερνήτη «Λήμνου»: «Είσαι μάγκας, συγχαρητήρια»
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος είχε επικοινωνία, μέσω ασυρμάτου, με τον κυβερνήτη της φρεγάτας «Λήμνος», αντιπλοίαρχο Ι. Σαλιάρη.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος έδωσε τα συγχαρητήρια του στον κυβερνήτη και σύμφωνα με τον «ΒΗΜΑτοδότη» φαίνεται να του είπε: «Είσαι μάγκας κύριε κυβερνήτα, συγχαρητήρια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τούρκοι έριξαν τη σελίδα της Περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης – Έπεσε και του 424 ΓΣΝΕ

Ο κυβερνήτης της «Λήμνου» απάντησε πως έπραξε το καθήκον του και ότι είναι τιμή του που συνομιλεί με τον υπουργό Άμυνας.

Ο διάλογος αφορά την πρόσκρουση της τουρκικής φρεγάτας «Κεμάλ Ρέις» στην ελληνική, πριν από μερικές ημέρες.

1200+ παιχνίδια καζίνο και καθημερινές προσφορές*

Το τουρκικό σκάφος δεν κράτησε σταθερή την πορεία του και το πίσω μέρος του συγκρούστηκε με το μπροστινό της ελληνικής φρεγάτας.

Αποτέλεσμα ήταν η τουρκική φρεγάτα να υποστεί σημαντικές ζημιές στην πρύμνη της σε αντίθεση με την «Λήμνος» που συνέχισε την αποστολή της στη ΝΑ Μεσόγειο, παρακολουθώντας τις κινήσεις του Oruc Reis.

Το χτύπημα Τούρκων χάκερ

Στο μεταξυ, σήμερα Τούρκοι χάκερς φέρεται να έριξαν τη σελίδα της Περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης. Χακαρίστηκε, επίσης η σελίδα του 424 Γ.Σ.Ν.Ε..

Οι Τούρκοι ανάρτησαν μία φωτογραφία με το τουρκικό πλοίο Oruc Reis και έγραφαν το εξής μήνυμα: «Έχουμε έναν στρατό που αγαπάει τον θάνατο και το μαρτύριο τόσο όσο αγαπάτε εσείς τον κόσμο #BlueHomeLand».

Exit mobile version