ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής: Θερμά συγχαρητήρια του Τομέα Αθλητισμού στην Ελληνική Αποστολή

Η ανακοίνωση Τομέα Αθλητισμού για τις επιτυχίες της ελληνικής αποστολής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης.
ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής: Θερμά συγχαρητήρια του Τομέα Αθλητισμού στην Ελληνική Αποστολή

ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής: Θερμά συγχαρητήρια για τις διακρίσεις της ελληνικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης απευθύνει ο Τομέας Αθλητισμού.

Συγκεκριμένα, σημειώνει:

«Ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης σε πισίνα 25μ. στο Οτοπένι της Ρουμανίας, το οποίο αποτελεί την τελευταία μεγάλη διοργάνωση υγρού στίβου για το 2023, με συγκομιδή 5 μεταλλίων για την ελληνική αποστολή.

Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Ντουντουνάκη, σε λιγότερο από ένα εικοσιτετράωρο, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 50μ. πεταλούδα και το χάλκινο στα 100μ. πεταλούδα.

Ο Ανδρέας Βαζαίος, κέρδισε δύο χάλκινα μετάλλια, στα 100μ. μεικτή ατομική και μαζί με τους Κρίστιαν Γκολομέεβ, Στέργιο-Μάριο Μπίλα και Απόστολο Χρήστου στα 4Χ50μ. ελεύθερο.

Ο Απόστολος Παπαστάμος διακρίθηκε με το χάλκινο μετάλλιο στα 400μ. μεικτή ατομική.

Η Χώρα μας κατετάγη στη 10η θέση στην τελική κατάταξη της διοργάνωσης. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Ελλάδα έχει κατακτήσει 23 μετάλλια (τέσσερα χρυσά, πέντε ασημένια και δεκατέσσερα χάλκινα) στην ιστορία των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων 25άρας πισίνας.

Πολλά συγχαρητήρια στις Ελληνίδες αθλήτριες και τους Έλληνες αθλητές, στους προπονητές τους και στο σύνολο των μελών που πλαισίωσαν την ελληνική αποστολή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης στο Οτοπένι της Ρουμανίας!»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής: Θερμά συγχαρητήρια του Τομέα Αθλητισμού στην Ελληνική Αποστολή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.