ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Οίτυλο της Μάνης θα περάσει τις διακοπές της η Νίκη Κεραμέως

Για τις καλοκαιρινές διακοπές της ετοιμάζεται η Υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως.
Στο Οίτυλο της Μάνης θα περάσει τις διακοπές της η Νίκη Κεραμέως

Η Νίκη Κεραμέως έχει αναλάβει πλέον καθήκοντα Υπουργού Εσωτερικών, μετά και την επανεκλογή της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Οι βουλευτές μετρούν αντίστροφα για την καθιερωμένη καλοκαιρινή τους άδεια και οι περισσότεροι ήδη έχουν διαλέξει τους προορισμούς που θα περάσουν αυτές τις ημέρες.

Η πρώην Υπουργός Παιδείας και νυν Υπουργός Εσωτερικών, θα επιλέξει το Οίτυλο της Μάνης για να περάσει τις ημέρες ξεκούρασης, αναχωρώντας την Παρασκευή. Βρίσκεται περίπου 80 χιλιόμετρα νότια της Σπάρτης και αποτελεί έναν από τους πιο όμορφους προορισμούς, αποτελώντας μία μοναδική εμπειρία.

Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται και το πανέμορφο Λιμένι, που αποτελεί έναν από τους εντυπωσιακούς και πιο παραδοσιακούς οικισμούς της περιοχής.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στο Οίτυλο της Μάνης θα περάσει τις διακοπές της η Νίκη Κεραμέως», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.