ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκία: Ρήγμα στην περιοχή του πυρηνικού εργοστασίου στο Ακογιού

Τουρκία: Την ύπαρξη σεισμικού ρήγματος στην περιοχή που θέλει να χτίσει πυρηνικό εργοστάσιο υπογράμμισε ήδη από τον Μάιο η Ελλάδα. «Η Τουρκία πρέπει να συνεννοηθεί μαζί μας. Θα σας πω ένα παράδειγμα, για το οποίο π.χ. η Τουρκία δε συνεννοείται μαζί μας. Θέλει να κατασκευάσει πυρηνικό εργοστάσιο στο Ακουγιού. Πολύ ωραία. Δε θα πρέπει να...
Τουρκία: Ρήγμα στην περιοχή του πυρηνικού εργοστασίου στο Ακογιού

Τουρκία: Την ύπαρξη σεισμικού ρήγματος στην περιοχή που θέλει να χτίσει πυρηνικό εργοστάσιο υπογράμμισε ήδη από τον Μάιο η Ελλάδα.

«Η Τουρκία πρέπει να συνεννοηθεί μαζί μας. Θα σας πω ένα παράδειγμα, για το οποίο π.χ. η Τουρκία δε συνεννοείται μαζί μας. Θέλει να κατασκευάσει πυρηνικό εργοστάσιο στο Ακουγιού. Πολύ ωραία. Δε θα πρέπει να συνεννοηθεί για τις γειτονικές χώρες για τις παραμέτρους ασφαλείας;», υπογράμμισε κατά την διάρκεια συνέντευξή του στο «Πρώτο Πρόγραμμα» τις 20 Μαΐου του 2020 ο Νίκος Δένδιας.

Σύμφωνα με τον κ. Δένδια «υπάρχει ρήγμα στην ευρύτερη περιοχή» η οποία όπως είχε πει «δε στερείται σεισμών».

«Δεν αποτελεί κίνδυνο για την Ελλάδα αυτό;», διερωτήθηκε τότε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών.

Ο κ. Δένδιας είχε υπογραμμίσει πως για το θέμα του πυρηνικού εργοστασίου δεν είχαν ερωτηθεί ούτε η Κύπρος, ούτε το Ισραήλ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Ρήγμα στην περιοχή του πυρηνικού εργοστασίου στο Ακογιού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.