ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Νέο φτηνότερο iPad, παρουσίασε η Apple!

Σε ένα ομολογουμένως διαφορετικό από τα συνηθισμένα event που επικεντρώθηκε κυρίως στην εκπαίδευση, η Apple, παρουσίασε το νέο της iPad, προσαρμοσμένο στις ανάγκες των μαθητών και όχι μόνο! Η τιμή του θα ξεκινά από τα $329, ενώ για μαθητές και δασκάλους θα πέφτει στα $299. Όσο για τα specs του, έχει επεξεργαστή A10 Fusion ,...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Σε ένα ομολογουμένως διαφορετικό από τα συνηθισμένα event που επικεντρώθηκε κυρίως στην εκπαίδευση, η Apple, παρουσίασε το νέο της iPad, προσαρμοσμένο στις ανάγκες των μαθητών και όχι μόνο! Η τιμή του θα ξεκινά από τα $329, ενώ για μαθητές και δασκάλους θα πέφτει στα $299.

Όσο για τα specs του, έχει επεξεργαστή A10 Fusion , -ίδιο με αυτόν που είδαμε στα iPhone 7 & iPhone 7 plus-  Touch ID , HD Facetime και 8mp iSight στο πίσω μέρος. Τέλος, προκειμένου να γίνει πιο φιλικό στα χέρια των μαθητών, το iPad, θα μπορεί να υποστηρίξει Apple Pencil, ενώ θα έχει επίσης ανιχνευτή παλάμης και αισθητήρες πίεσης  και ακρίβειας. Οι συνολικές ίντσες του θα είναι περίπου 9,7, ενώ αναμένεται στην Ελλάδα (με σαφώς αυξημένη τιμή) κατά πάσα πιθανότητα τον Απρίλιο. Ανυπομονούμε λίγο!

https://www.youtube.com/watch?v=IprmiOa2zH8

Exit mobile version