ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πως να αφαιρέσετε από φωτογραφίες ανεπιθύμητα πρόσωπα

Βρέθηκε ο τρόπος να αφαιρέσετε από τις φωτογραφίες σας τα ανεπιθύμητα πρόσωπα!
Πως να αφαιρέσετε από φωτογραφίες ανεπιθύμητα  πρόσωπα

Θέλετε να αφαιρέσετε από τις φωτογραφίες σας πρόσωπα που δεν επιθυμείτε αλλά δεν μπορείτε; Τώρα υπάρχει η δυνατότητα!

Πιο συγκεκριμένα, κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει εύκολα και απλά μέσω του Cleanup.pictures χωρίς καμία εγγραφή, όπως αναφέρει σε άρθρο το iGuru.gr.

Το μόνο που αρκεί να κάνετε προκειμένου να αφαιρέσετε από τις φωτογραφίες σας κάτι που δεν επιθυμείτε, είναι να στείλετε την φωτογραφία στο συγκεκριμένο εργαλείο που χρησιμοποιεί AI.

Ακόμη θα του ζητήσετε ποιο ακριβώς τμήμα της φωτογραφίας θα θέλατε να αφαιρεθεί και εκείνο θα σας την επιστρέψει έτοιμη, εντελώς δωρεάν.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο εργαλείο έχει πραγματοποιήσει και τις απαραίτητες δοκιμές, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν εντυπωσιακά καθώς δεν επηρεάζετε η ανάλυση της φωτογραφίας.

Πως να αφαιρέσετε από φωτογραφίες ανεπιθύμητα πρόσωπα

Πως να αφαιρέσετε από φωτογραφίες ανεπιθύμητα πρόσωπα

Μόλις ανεβάσετε την φωτογραφία στο σύστημα, σας δίνετε η δυνατότητα μετά να χρησιμοποιήστε το εργαλείο πινέλου και να επισημάνετε το αντικείμενο ή το άτομο που θέλετε να αφαιρέσετε, βάφοντας το.

Με το που τελειώσετε με αυτή την διαδικασία και αφαιρέσετε το πινέλο, το εργαλείο θα αρχίσει αυτόματα να αφαιρεί το σημείο που επιθυμείτε να διαγραφεί και έπειτα θα το έχεi έτοιμο o υπολογιστής σας, προς οποιαδήποτε χρήση θέλετε!

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως αυτός ο τρόπος για να αφαιρέσετε από φωτογραφίες ανεπιθύμητα πρόσωπα, έχει γίνει viral.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πως να αφαιρέσετε από φωτογραφίες ανεπιθύμητα πρόσωπα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.