ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Συγγνώμη ζήτησε ο Mark Zuckerberg για το σκάνδαλο με την διαρροή δεδομένων!

Σε περίπτωση που δεν το έχεις πάρει είδηση, στην Αμερική γίνεται ένας χαμός σχετικά με την διαρροή στοιχείων χρηστών του Facebook από την εταιρία Cambridge Analytica, που συνεργαζόταν στενά με τον Donald Trump, κατά την διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας. Ο ίδιος ο Zuckerberg, κατέθεσε για το θέμα μπροστά στο κογκρέσο και στη συνέχεια μέσα...
Συγγνώμη ζήτησε ο Mark Zuckerberg για το σκάνδαλο με την διαρροή δεδομένων!

Σε περίπτωση που δεν το έχεις πάρει είδηση, στην Αμερική γίνεται ένας χαμός σχετικά με την διαρροή στοιχείων χρηστών του Facebook από την εταιρία Cambridge Analytica, που συνεργαζόταν στενά με τον Donald Trump, κατά την διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας.

Ο ίδιος ο Zuckerberg, κατέθεσε για το θέμα μπροστά στο κογκρέσο και στη συνέχεια μέσα από συνέντευξή του στο BBC, δήλωσε πως λυπάται για το γεγονός ότι η σχέση ασφάλειας με τους χρήστες διαταράχτηκε. Δήλωσε επίσης πως είναι καθήκον του Facebook  να προσέχει και να προστατεύει τους χρήστες του.  “Από εδώ και πέρα θα είμαστε πολύ πιο αυστηροί σε σχέση με τις εφαρμογές οι οποίες ζητούν πρόσβαση στα αρχεία μας. “ Συμπλήρωσε.

Nα κάτι που μάλλον όλοι πρέπει να κάνουμε χρησιμοποιώντας το Facebook.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συγγνώμη ζήτησε ο Mark Zuckerberg για το σκάνδαλο με την διαρροή δεδομένων!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.